Trojica jazdcov Kesko Racing Teamu na Dobšinský kopec

Kesko Racing Team sa v tohtoročnej sezóne predstavil nielen na rally súťažiach, ale aj v rámci pretekov automobilov do vrchu. Inak tomu nebude ani na Dobšinskom kopci 2015, kde rožňavský tím bude reprezentovať trojica jazdcov.

Kesko Racing

Z Rožňavy do Dobšinej je čo by kameňom dohodil. Aj preto je pre trojicu jazdcov Kesko Racing Teamu Dobšinský kopec tým pravým domácim. „Dobšinský kopec je v našom Kesko Racing Teame veľmi obľúbený. Nielen preto, že ho všetci jazdci dokonale poznajú a z domu to všetci máme naozaj na skok. V minulom roku sme tu dokonca mali premiéru vozidla Opel Adam R2 spoločne s najmladším členom nášho tímu, Christopherom Ondrejom. Aj v tomto roku do Dobšinej smerujeme s trojicou jazdcov. Na Seate Leon TDi sa predstaví Fero Fusko, so Škodou Fabia TDi to bude zase Štefan Tököly s vozidlom Opel Adam 2 už spomínaný Christopher Ondrej. Preteky na Dobšinskom kopci budú tohto roku zároveň aj testom na Rally Tatry, ktoré absolvujeme víkend po Dobšinej. Ja sa pretekov zúčastním, rovnako ako v minulom roku, iba ako manažér. Dúfam, že sa našej trojici bude dariť,“ povedal pred Dobšinským kopcom 2014 manažér Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi.

Kesko Racing

Dobšinský kopec 2015 odštartuje v dňoch 17. – 19.7.2015 ako jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu 2015. Na piatok (17.7.2015) je prichystané administratívne a technické preberanie súťažiaci, v sobotu (18.7.2015) si už prítomní diváci užijú pretekárske vozidlá aj na trati v rámci dvojice tréningových jázd. Chlieb sa bude lámať v nedeľu (19.7.2015) keď všetkých stotridsaťštyri súťažiacich čakajú dve súťažné jazdy, ktoré zároveň rozhodnú aj o víťazovi Dobšinského kopca 2015.

Kesko Racing

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár