Kesko Racing

Kesko Racing smeruje na Moris Cup Jahodná

Presne týždeň po pretekoch automobilov do vrchu, ktoré sa konali v poľskej Zaluźi, sa predstaví fanúšikom motoristického športu v Košiciach aj dvojica rožňavského Kesko Racing Teamu. Stane sa tak na podujatí Moris Cup Jahodná 2016.

Kesko Racing

„S výkonom Fera a Pištíka v Zaluźi som bol naozaj spokojný. Potrebovali sme poriadne odskúšať obe autá, čo sa podarilo, navyše obaja prišli domov aj s peknými pohármi za výborné umiestnenie. Teraz sa obaja predstavia konečne aj domácim, slovenským divákom v rámci tretieho kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu v Košiciach. Na tieto preteky ich prídem osobne podporiť aj ja. Samozrejme, najskôr treba v priebehu týchto dní vymeniť turbo na Ferovom Seate, ktoré vypovedalo službu na Zaluźi. Pištíkov Seat zase potrebuje nové brzdy, ale to všetko určite zvládneme. Dúfam, že aj napriek veľkej konkurencii, ktorá, ako sa zdá bude na Jahodnej v tomto roku rekordná, dojazdia aj tu s výborným výsledkom,“ povedal úvodom Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Preteky na Jahodnej odštartujú už počas nadchádzajúceho víkendu a Kesko Racing Team, rovnako ako v Zaluźi bude reprezentovať dvojica jazdcov na identických vozidlách Seat Leon TDi. Za volant žlto-čierneho sa posadí František Fusko, oranžovo-čierny Seat Leon TDi zase obsadí Štefan Tököli.

Kesko Racing

Všetkých súťažiacich v rámci podujatia Moris Cup Jahodná 2016 čakajú počas soboty (21.5.2016) najskôr dve dopoludňajšie tréningové a popoludní dvojica súťažných jázd. V nedeľu to bude iba jedna tréningová jazda, po ktorej sú naplánované dve súťažné jazdy.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár