Slovakia Baba 2016, Jozef Béreš ml.

Slovakia Baba 2016 a GPstore Racing

Tretie podujatie pretekov do vrchu za nami a GPstore Racing štartujúci pod hlavičkou HBRT – Medialife opäť na bedni. Počas prvého víkendu v júli bolo na programe podujatie s názvom Slovakia Baba 2016. Na legendárnej trati medzi Pezinkom a Pernekom, kde sa v minulosti konali preteky európskeho významu.

GPstore Racing, Slovakia Baba 2016

#617 Branislav Čambál, ŠKODA Fabia / GPstore Racing

Tentoraz sa na Pezínskej Babe zišlo o niečo menej áut ako tomu bolo pri obnovení podujatia pred rokom. Samotný program víkendu sa pre množstvo súťažiacich menil a po troch tréningoch v sobotu bola nedeľa rozdelená na jeden meraný tréning a dve súťažné jazdy.

Nočná búrka zo soboty na nedeľu dala zabrať celému padocku, stanom aj ľuďom, ktorí zachraňovali zázemie tímu. Nedeľa zas dala zabrať technike a jazdcom. Výsledkom v našej kategórii je zisk druhého miesta, keď sme za prvým Matejom Demeterom štartujúcim na SUZUKI SWIFT GTI stratili 24 sekúnd. Výsledný čas súťažných jázd sa sčítaval a po problémoch s technikou, či zlým natlakovaním pneumatík, sme napriek tomu spokojní. Do nasledujúceho podujatia musíme odstrániť problémy s riadiacou jednotkou a hlavne zadovážiť si funkčný tlakomer. Tie doteraz používané nás už nemajú radi 🙂

Slovakia Baba 2016

#15 Laszlo Szasz, REYNARD ZYTEK

Celkovým víťazom na Pezínskej Babe sa stal Laszlo Szasz štartujúci na formule REYNARD ZYTEK. Druhým najrýchlejším časom sa blysol Igor Drotár štartujúci na ŠKODA Fabia R5 a tretím Věroslav Cvrček štartujúcim na ŠKODA Fabia S2000.

Slovakia Baba 2016, Igor Drotár

#2 Igor Drotár, ŠKODA Fabia R5

V rámci Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu zvíťazil Igor Drotár na ŠKODA Fabia R5, druhé miesto získal Věroslav Cvrček na ŠKODA Fabia S2000 a tretie si vybojoval Jozef Béreš jun. na formule TATUUS RENAULT 2000.

Slovakia Baba 2016, Jaroslav DubócziDubó

#671 Jaroslav Dubóczi, SEAT Leon Supercopa

Slovenský kopcový pohár ukoristil Jaroslav Dubóczi na SEAT Leon Supercopa. Druhé miesto obsadil Patrik Purš na HONDA Civic a tretie Pavol Jajcay na NISSAN Sunny.

Ďalšie podujatie, kde môžete vidieť tieto kopcové krásky, je na programe 15. až 17.júla na Dobšinskom kopci.

Zdroj: ForzaFerrari.sk

Pridaj komentár