Martin Juhás

Martin Juhás: V Šternberku som sa skoro pos…

Martin Juhás sa spoločne s MRM Motorsport Teamom a BMW M3 predstavil divákom v rámci podujatia Ecce Homo Šternberk 2017. Výsledkom bolo víťazstvo v triede E1+2000/2WD.

Martin Juhás

Pre Martina Juhása nie je šternberská trať žiadnou novinkou. Jazdil už na nej veľakrát a tak presne vedel čo ho na pretekoch Ecce Homo Šternberk 2017 čaká. V sobotu dve bezproblémové tréningové jazdy, v nedeľu dve súťažné. Prvú z nich absolvoval na suchej trati, pričom si na najbližšiu konkurenciu urobil hneď dvojsekundový náskok. Počas obednej prestávky sa však ponad Šternberk prehnala poriadna prietrž mračien. Druhá jazda síce odštartovala na už takmer obschnutej trati, pod stromami sa však voda na ceste ešte stále držala. Napriek tomu si Martin vedenie v triede udržal, navyše zajazdil o tri sekundy rýchlejší čas ako najbližší konkurent. Na trati mu však zažil aj poriadne horúce chvíle.

Martin Juhás

„Do Šternberku chodím naozaj rád. Je tu výborná organizácia, mám tu aj množstvo známych a okolo trate je vždy nesmierne množstvo divákov. Inak tomu nebolo ani teraz. Prvá súťažná jazda bola super, do druhej som, asi ako jeden z mála, obul pneumatiky typu slick. Myslel som, že trať už bude suchá, ale v lese to vôbec nebola pravda a ja som tam naletel v plnej rýchlosti. Iba trochu som pohladkal brzdový pedál a v tom momente sa mi auto spakovalo a ja som mal hneď plné ruky práce. Priznávam, že som sa skoro posr….l. Našťastie všetko sa mi podarilo zvládnuť a ja aj auto sme ostali bez akýchkoľvek šrámov,“ povedal Martin Juhás po pretekoch.

Martin Juhás

Ďalším podujatím, kde sa Martin Juhás, MRM Motorsport a BMW M3 predstavia divákom bude podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 začiatkom mesiaca júl 2017.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár