RUFA SPORT

RUFA SPORT a Grzyb na DeutschMann Rally Trebišov

Predposledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 sa nezaobíde ani bez slovenského RUFA SPORT Teamu a jeho poľskej posádky, Grzegorza Grzyba a Jakuba Wróbela.

RUFA SPORT

Posádka, ktorá počas minulého víkendu reprezentoval slovenský RUFA SPORT Team v rámci podujatia FIA ERC Barum Czch Rally Zlín sa divákom predstaví aj v rámci domácej súťaže DeutschMann Rally Trebišov. To odštartuje v dňoch 1. – 2.9.2017.

Štvornásobnému slovenskému absolútnemu rally šampiónovi, Grzegorzovi Grzybovi a jeho spolujazdcovi Jakubovi Wróbelovi patrí aktuálne tretie miesto priebežného slovenského rally poradia. Samozrejme by sa radi posunuli po predposlednom kole slovenského šampionátu o nejaký ten stupienok vyššie a tomu samozrejme podriaďujú aj prípravu na podujatie v Trebišove.

„Samozrejme, rovnako ako aj na iné podujatie, aj do Trebišova ideme s myšlienkou na víťazstvo. Viem, že to bude ťažké, ale robíme všetko pre to, aby nám to vyšlo. V minulotýždňovej Barum Rally sme veľa šťastia nemali, dúfam, že na východe Slovenska sa karta otočí a budeme bodovať naplno. Súťaž však bude ťažká a konkurencia rovnako nespí. Držte nám palce,“ povedal Grzegorz Grzyb.

RUFA SPORT

Samozrejme, na jednom z najvyšších stupienkov pre víťazov by rád svoju posádku videl aj manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman: „Nebudem si vôbec vymýšľať keď poviem, že by som rád z Trebišova videl plný počet bodov. Viem, že to nebude jednoduché, po Barum Rally museli mechanici MM Rally Teamu vymeniť motor na Škode Fabia R5. Ten Grzegorz s Jakubom ešte otestujú na krátkom teste. Verím, že všetko bude v poriadku a našej posádke sa bude dariť.“

DeutschMann Rally Trebišov štartuje v dňoch 1. – 2.9.2017. Štart súťaže je plánovaný na piatok, keď v Trebišove organizátor predstaví súťažné posádky. Tie rozbehnú súťaž naplno v sobotu od 8:00 hodiny. V cieli najrýchlejšiu súťažnú posádku privítajú diváci na cieľovej rampe v rovnaký deň po 16:30 hodine.

Zdroj: Miro Majláth

Pridaj komentár