KL Racing Rally Team

KL Racing Rally Team s Kukučkom po roku opäť do Prahy

Presne po roku sa pražským rally fanúšikom predstaví slovenský jazdec KL Racing Rally Teamu, Tomáš Kukučka. Tomu bude v kabíne Fordu Fiesta R5 robiť premiérovo spoločnosť druhý jazdec tímu, Pavol Cireň.

KL Racing Rally Team

Kuko sa na už tradičnom Pražskom Rallysprinte predstavil v minulosti hneď trikrát. Ciro tu ešte neštartoval, takže to bude jeho premiéra. Dvojica Kl Racing Rally Teamu sa tohto roku stretnú v Prahe s mimoriadnou konkurenciou. Zoznam prihlásených totiž doslova praská množstvom známych mien nielen z Čiech, ale aj Slovenska. O tom, že to bude mimoriadna zábava aj pre fanúšikov rally športu hovorí fakt, že v Prahe by malo odštartovať až osem vozidiel WRC, vrátane Fordu Fiesta WRC pochádzajúcu priamo z M Sportu a pätnásť vozidiel špecifikácie R5 a S2000. Toto množstvo navyše doplní aj záplava „veľkých“ štvrkoliek, či poriadne „nadupaných“ dvojkoliek.

V prípade Tomáša Kukučku sa jedná už o štvrtý štart na podujatí TipCars Pražský Rallysprint, pričom dvakrát sa divákom predstavil s vozidlom najvyššej špecifikácie WRC, vlani zase s vozidlom špecifikácie R5.

KL Racing Rally Team

„Som rád, že sa presne po roku opäť predstavím pražským rally fanúšikom. Verím však, že to nebudú iba Pražania, ktorí v sobotu do okolia Strahova zavítajú. V Prahe budem štartovať už po štvrtýkrát a veľmi sa na to teším, keďže to bude prvýkrát s mojim tímovým kolegom Paľom Cireňom. Je to jazdec rovnako ako ja, tak som iba zvedavý ako zvládne svoju premiéru v úlohe navigátora. Verím, že to bude veľká sranda. Mojim cieľom je nepozerať na výsledok, ale hlavne zabaviť seba, divákov a kamarátov. Samozrejme v Prahe privítame aj zopár partnerov KL Racing Rally Teamu, ktorým sa budeme v rámci možností venovať. Verím, že si to všetci poriadne užijeme,“ povedal Tomáš Kukučka.

Podujatie XXIII. TipCars Pražský Rallysprint odštartuje už v priebehu piatka (24.11.2017) administratívnym a technickým preberaním, po ktorých bude nasledovať aj obhliadka rýchlostných skúšok. Súťaž sa „naostro“ rozbehne v sobotu (25.11.2017) od 8:00 hodiny, kedy je plánovaný štart prvej rýchlostnej skúšky. Tých absolvujú súťažné posádky celkovo šesť, pričom cieľ súťaže je plánovaný na 15:00 hodinu toho istého dňa.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár