KL Racing Rally Team

KL Racing Rally Team so Štofim, Kukom a Cirom na Dobšinskej zime 2018

Slovenský KL Racing Rally Team dlho v „zimnom spánku“ nevydržal. Doprial si totiž iba dvojmesačnú zimnú prestávku a už počas minulotýždňovej soboty sa opäť predstavil na rally súťaži v Levoči. Teraz smeruje s trojicou súťažných posádok do Dobšinej.

KL Racing Rally Team

Dobšinská zima. Podujatie, ktoré niektorí členovia KL Racing Rally Teamu doslova milujú. Je to totiž jediné zimné rally podujatie, v rámci ktorého organizátor povoľuje jazdu na pneumatikách s hrotmi. Samozrejme iba v prípade, ak meteorologické a hlavne snehové podmienky toto umožňujú.

KL Racing Rally Team do dobšinských zimných súbojov zasiahne hneď s trojicou súťažných posádok, ktorí sa predstavia na troch rozdielnych vozidlách.

Pozornosť fanúšikov rally bude určite opäť po dlhšej dobe pútať jeden z najlepších slovenských okruhových jazdcov, Štefan Rosina. Ten sa predstaví na vozidle Ford Fiesta R5. To, kto mu bude robiť spolujazdca sa dozvieme až v Dobšinej, veríme však, že Štofi rovnako ako na Auto Show, aj teraz prekvapí nejakou známou tvárou.

KL Racing Rally Team

Už samozrejmosťou je štart Tomáša Kukučku a jeho spolujazdca Petra Vejačku, ktorí patria k už tradičnej výbave KL Racing Rally Teamu. O tom, že Kuko doslova miluje jazdu na snehu už azda vedia všetci. V tomto prípade si ju poriadne užije vo vozidle Mitsubishi Lancer EVO IX.

Poslednou posádkou KL Racing Rally Teamu bude dvojica Pavol Cireň – Pavol Hronec, ktorí sa spoločne rozbiehali už minulý víkend v Levoči. Tam cieľ síce nevideli, v Dobšinej to snáď spoločne so Subaru Impreza STi dokážu.

KL Racing Rally Team

Dobšinská zima 2018 odštartuje 3.februára 2018 v Dobšinej ako úvodné kolo seriálov RRP a MRC, pričom práve toto zimné podujatie vyhľadáva každoročne viac a viac súťažných posádok veľkého rally majstráku na zimnú prípravu. Štart súťaže je plánovaný na 11:00 hodinu, pričom prvé vozidlo na cieľovej rampe očakávame o 15 hodine 10 minúte.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár