VH Autoracing

VH Autoracing absolvoval Rally Vsetín a Auto Show

Vlado Hanuš si za posledné dva víkendy poriadne užil hneď dvojicu rally súťaží.

VH Autoracing

Prvou z nich bolo posledné podujatie seriálu A Sportt Ralysprint série v susednej Českej republike, druhou už tradičné posledné slovenské podujatie automobilového športu na Slovakia Ringu v sezóne.

„Na Rally Vsetín sme štartovali s našou Fionou, ktorá dostala zrepasovaný motor. Pred podujatím sme nemali čas testovať, takže auto sme vyskúšali až na teste vo Vsetíne, našťastie všetko fungovalo. Štartoval som vo Vsetíne opäť s Karolínou Jugasovou a našim cieľom bolo dojazdiť súťaž v TOP 10. Spočiatku bolo všetko v pohode, zdalo sa, že náš cieľ splníme, ale v štvrtom teste sme dostali defekt, ktorý nás odsunul z prvej desiatky. Okrem toho sme mali drobný technický problém, ten sme však v servise odstránili. Na posledných dvoch rýchlostných skúškach začalo pršať, nechceli sme zbytočne niekde zrušiť auto, tak sme zvoľnili, veď nám tu o nič nešlo. Výsledkom bola nakoniec štrnásta priečka absolútneho poradia,“ opísal Vlado Hanuš tohtoročnú XV. Partr Rally Vsetín.

Už týždeň po Vsetíne na VH Autoracing čakalo jedinečné podujatie na Slovakia Ringu, KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018. Podujatie, ktoré ako jediné ponúka súťažiacim povoziť aj nelicencovaných spolujazdcov využil Vlado na povozenie obchodných partnerov a známych. V sobotu však aj tu na Vlada čakala súťaž. V rámci nej mu „noty“ vo Fione čítala prvýkrát Viktória Dudášová. Spoločne dosiahli na ôsme miesto v triede 2.

VH Autoracing

„Piatok na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 som využil na povozenie obchodných partnerov a na krátke rozhovory s nimi o budúcoročnej sezóne. Čo sa týka sobotňajšej súťaže, tá bola pekná, ale my sme absolútne nepozerali na dosiahnuté časy. Jednoducho sme sa chceli poriadne zabaviť. Napriek tomu čítanie rozpisu Vicky zvládla perfektne. Je vidieť, že je to profesionál. Samozrejme posledný test, ktorý každý účastník podujatia absolvoval ako exhibíciu pre divákov, sme si užili zvlášť užívali a snažili sme sa zabaviť divákov, ale aj samy seba. Výsledok, ôsme miesto v triede nás vôbec nemrzí, na prvom mieste bola zábava. K nej prispelo aj nádherné počasie aké som ešte na Auto Show nikdy nezažil,“ doplnil Vlado Hanuš po poslednom slovenskom rally podujatí.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár