Subaru Rally Team Komárno

Pražský comeback Lapdavských po desiatich rokoch

Presne desať rokov uplynulo od chvíle, keď sa bratia Lukáš a Július Lapdavskí predstavili divákom v rámci Pražského rallysprintu. V tomto roku Praha zažije ich veľký návrat na scénu.

Subaru Rally Team Komárno

Samozrejme, rovnako ako počas celej tohtoročnej sezóny sa bratská dvojica predstaví v spolupráci so Subaru Rally Teamom Komárno a vozidlom Subaru Impreza WRX STi.

„Do Prahy sa už veľmi tešíme, veď sme tu neštartovali dlhých desať rokov. Na Pražskom rallysprinte je vždy perfektná nálada a zíde sa tu množstvo výborných jazdcov nielen z Čiech, či Slovenska, ale aj zo širokého zahraničia, vrátane niekoľkých majstrov. Určite tomu nebude inak ani tento rok. Samozrejme, ako asi aj väčšina iných súťažných posádok, nejdeme do Prahy úplne naplno súťažiť, veď nebojujeme o žiadne body, ale zabávať divákov, ktorých sa tu zíde každý rok neskutočné množstvo. Samozrejme, pri tom všetkom budeme jedným okom sledovať aj dosiahnuté časy, veď nechceme byť poslední. Dúfam, že nám všetko vyjde a potešíme nielen seba, ale aj divákov, A samozrejme aj všetkých partnerov Subaru Rally Teamu Komárno, ktorí nás určite prídu do Prahy podporiť. My sa im určite chceme poďakovať za podporu počas celej sezóny,“ opísal pred štartovné pocity spolujazdec, Július Lapdavský.

Subaru Rally Team Komárno

XXIV. TipCars Pražský Rallysprint 2018 štartuje v sobotu 1.12.2018. Štart je pripravený na 8:00 hodinu, pričom všetkých súťažiacich čaká zdolávanie šiestich rýchlostných skúšok, z ktorých štvorica sa bude konať v okolí strahovského štadiónu. Cieľ podujatia je plánovaný na 15:00 hodinu.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár