KL Racing Rally Team

KL Racing Rally Team ukončil sezónu v Slušoviciach

Podujatie Mikuláš Rally is Life 2018, ktoré je zaradené medzi voľné posezónne podujatia uzavrelo sezónu slovenského KL Racing Rally Teamu, pričom divákom v Slušoviciach sa predstavila dvojica súťažných posádok.

KL Racing Rally Team

Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom po anabáze s vozidlom Škoda Fabia WRC presadli na poslednom podujatí slovenského rally šampionátu do novšej techniky v podobe Fordu Fiesta R5. Odvtedy v nej už ostali a tak sa aj na štart posledného podujatia v sezóne divákom predstavili s touto technikou. Výsledkom bolo jedenáste miesto absolútneho poradia,

„Samozrejme posledné podujatie v roku sme si spoločne s Vejom chceli aj parádne užiť. V tomto duchu sme súťaž aj poňali, ale na druhej strane sme aspoň očkom sledovali aj časy. Tie neboli najhoršie, čo ma teší. Ukončili sme sezónu, v ktorej sme sa spočiatku trochu aj natrápili s technikou a jej funkčnosťou, ale je to už za nami a záver sezóny bol dobrý. V Slušoviciach fungovalo všetko super, čiže vieme ktorým smerom ísť v budúcom roku,“ zhodnotil Tomáš Kukučka.

KL Racing Rally Team

Druhá posádka, ktorú tvorila dvojica Pavol Cireň – Jakub Slovák toľko šťastia v rámci Mikuláš Rally is Life 2018 nemala, keďže už v prvom teste ich zradila technika v podobe Renaultu Clio R3.

„Nemali sme šťastie. Hneď po štarte do prvej rýchlostnej skúšky nám praskla hadica a horúca voda z chladiča mi začala striekať rovno na nohy. To bol dôvod nášho odstúpenia, čo ma veľmi mrzí. Technike sa však nedá rozkázať. Rád by som sa poďakoval KL Racing Rally Teamu a jeho partnerom za tohtoročnú sezónu, dúfam, že sme nesklamali,“ doplnil Pavol Cireň.

KL Racing Rally Team

„Sezóna KL Racing Rally Teamu je za nami. Naša veľká vďaka patrí partnerom tímu, mechanikom pripravujúcim súťažné vozidlá a samozrejme aj divákom a kamarátom za podporu,“ doplnilo vedenie KL Racing Rally Teamu po poslednej súťaži v sezóne.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár