RUFA SPORT

Štvrté miesto pre RUFA SPORT z Mikuláš Rally is Life 2018

Záver sezóny 2018 sa pre RUFA SPORT Team konal na podujatí v Slušoviciach. Výsledkom bolo štvrté miesto absolútneho poradia pre Grzegorza Grzyba.

RUFA SPORT

Štvornásobný absolútny slovenský a dvojnásobný poľský šampión v rally sa predstavil v rámci posledného podujatia sezóny v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia R5 a spolujazdcom Krzysztofom Grzesikom. V rámci pätice rýchlostných skúšok, ktoré dovedna merali takmer tridsať kilometrov im v cieli patrilo štvrté miesto absolútneho poradia.

„Bola to posledná súťaž sezóny, tak sme si ju chceli poriadne užiť. Snažili sme sa ísť od začiatku rýchle, ale zároveň sme dávali pozor na to, aby sme zbytočne nevyrobili nejakú chybu a nepoškodili auto. Naši súperi však boli o trošku rýchlejší, ale nevadí, počas celej sezóny sme zvádzali veľa výborných súbojov a táto posledná rally súťaž mala byť aj o zábave. Som rád, že máme sezónu za sebou, rád by som za ňu poďakoval RUFA SPORT Teamu a samozrejme obchodným partnerom tímu a vlastne všetkým, ktorí nám akokoľvek pomáhali,“ povedal Grzegorz Grzyb.

RUFA SPORT

Nielen s výsledkom Mikuláš Rally is Life 2018, ale aj s celou tohtoročnou sezónou bol spokojný aj manažér slovenského RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman: „Bol to dobrá záver sezóny. Napriek faktu, že súťaž v Slušoviciach bola krátka, bola aj veľmi náročná. Som rád, že Grzegorz s Krzystofom dojazdili bez problémov do cieľa, keďže napriek tomu, že táto súťaž nebola započítavaná do žiadneho seriálu a patrila medzi takzvané voľné, tvrdo sa tu súťažilo. Naša posádka ukázala, že aj na takejto voľnej súťaži dokáže jazdiť výborné časy a vždy s ňou konkurencia musí počítať v súbojoch o najvyššie priečky. Moja vďaka patrí nielen posádke, ale aj partnerom tímu a samozrejme aj MM Rally Teamu, ktorí nám počas celej sezóny pripravoval súťažnú techniku. Tá fungovala špičkovo počas celého roku. Samozrejme vďaka patrí aj všetkým fanúšikom, kamarátom a známym, ktorí nás podporovali. Dosiahli sme výborné výsledky, v Poľsku na titul absolútneho rally majstra, na Slovensku máme titul prvého vicemajstra a vo FIA ERC nám patrí ôsma priečka absolútneho poradia.“

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár