Slovak National Hill Climb Team

Szilveszter Rally aj so Slovak National Hill Climb Teamom

Posledný piatok a sobota v roku budú patriť záverečnému rally podujatiu sezóny. To odštartuje na Hungariaringu vrátane posádky slovenského tímu Slovak National Hill Climb Team.

Slovak National Hill Climb Team

Vlado Hudy a Jaro Frisch sa spoločne s vozidlom Honda Civic TypeR predstavia v rámci jubilejnej 20. Szilveszter Rally 2018. Toto podujatie už tradične ukončí rally sezónu v strednej Európe. Vlado s Jarom po roku „oprášia“ svoje predchádzajúce skúsenosti s touto súťažou.

„Na Szilveszter Rally sa každoročne predstaví viac ako dvesto súťažných posádok a inak tomu nebude ani v tomto roku. Náš Slovak National Hill Climb Team bude reprezentovať dvojica, s ktorou sme absolvovali aj celú tohtoročnú slovenskú rally sezónu. Teraz sa chystáme dôstojne uzavrieť sezónu a najlepšie je to na súťaži. Verím, že Vladovi a Jarovi sa bude v Maďarsku dariť a privezú domov aj nejaké to ocenenie,“ zhodnotil manažér tímu Peter Ambrúz.

Slovak National Hill Climb Team

20. Szilveszter Rally 2018 odštartuje v dňoch 27.-29.12.2018 na maďarskom okruhu Hungariaring. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil trať o dĺžke päťdesiatpäť kilometrov. V nich je už započítaných aj viac ako päťdesiatjeden „ostrých“ kilometrov, ktoré sú rozdelené do šiestich rýchlostných skúšok. Štart súťaže je 28.12.2018 o 10:00 hodine a cieľ podujatia dňa 29.12.2018 o 17:30 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár