Kamiro Racing

Krátka Šumava Rally pre Kamiro Racing a Karla Trněného

Karel Trněný spoločne s Václavom Pritzlom, Škodou Fabia WRC slovenským Kamiro Racing Teamom mali v pláne počas uplynulého piatka a soboty absolvovať reprezentovať v rámci 54. Rallye Šumava Klatovy 2019. Všetko však skončilo už na prvej rýchlostnej skúške.

Kamiro Racing

„Na súťaž sme sa spolu s Vaškom veľmi tešili. Je to naša domáca súťaž, Václav býva dokonca na jednej z rýchlostných skúšok a tak sme chceli poriadne prevetrať našu Škodu Fabia WRC. Všetky prípravy prebiehali bez problémov a my sme sa v dobrej nálade vydali zdolávať šumavské trate. Naše úsilie však skončilo už na mestskom okruhu, kde mi pri podraďovaní a dobrzďovaní do jedného „vracáku“ ostal zaradený prvý prevodový stupeň a už s prevodovkou nešlo viac pohnúť. Veľmi ma to mrzí, fakt sme sa tešili, žiaľ aj takúto tvár má niekedy motoristický šport,“ opísal Karel Trněný.

Kamiro Racing

Hovorí sa, že neúspech strieda úspech a ten sa snáď dostaví už počas nadchádzajúceho víkendu, keď sa Kamiro Racing Team spoločne s Karlom Trněným predstavia na Rallye Tatry v Poprade. O tom sa však viac dozviete z nasledujúcej tlačovej správy.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Martin Husár

Pridaj komentár