Kamiro Racing

Kamiro s Trněným a Doerrom sa predstavia vo Vyškove

Po výbornom výsledku, ktorý sa podarilo dosiahnuť posádke Kamiro Racing Teamu na podujatí v Rumunsku, sa slovenský rally tím predstaví počas nadchádzajúcej soboty vo Vyškove. V tomto prípade bude Kamiro Racing reprezentovať dvojica Trněný – Doerr na vozidle Ford Fiesta R5.

Takmer stodvadsať prihlásených súťažných posádok, ale aj nádherné trate a množstvo nadšených rally fanúšikov. To všetko zažije slovenský Kamiro Racing Team v rámci XXVII. Rally Vyškov 2019.

Slovenský Kamiro Racing Team sa na v poradí už dvadsiatom siedmom ročníku súťaže vo Vyškove predstaví v spolupráci so súťažnou posádkou Karel Trněný – Christian Doerr a vozidlom Ford Fiesta R5. Napriek najnovšej technike špecifikácie R5 to vo Vyškove Karel s Christianom nebudú mať jednoduché, keďže vozidiel rovnakej špecifikácie sa na štart postaví rovný tucet.

„Vo Vyškove som už štartoval niekoľkokrát. Sú tu pekné, rýchle, ale aj technické trate a množstvo divákov. V minulom roku nám na tejto súťaži patrilo tretie miesto absolútneho poradia, iba 1,7 sekundy za víťazmi, čo bol asi najtesnejší časový rozdiel v histórii českých rally súťaží. Rovnako aj v tomto roku, podľa zoznamu prihlásených, bude konkurencia silná, čo je dobré. Verím tomu, že sa nám vo Vyškove bude dariť a v cieli budeme mať z nášho výkonu dobrý pocit,“ zhodnotil v krátkosti Karel Trněný.

Kamiro Racing

Organizátor XXVII. Rally Vyškov 2019 pripravil pre všetkých súťažiacich podujatie zaradené do série Autoklub Rallysprint Série, pričom celková dĺžka trate sa ustálila na dvesto kilometroch. V tomto počte je už započítaných sedem rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke sedemdesiatjeden kilometrov. Štart je v sobotu 1.6.2019 o 9:00 hodine a cieľ rovnako v sobotu o 17:00 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár