Kamiro Racing

Kamiro Racing a Trněný pokračujú v Prešove

Po smolnej Rally Hustopeče, kde posádke slovenského Kamiro Racing Teamu už v tretej rýchlostnej skúške odmietol poslušnosť Ford Fiesta R5, smeruje teraz tím na rally do Prešova.

Kamiro Racing

Karel Trněný s Václavom Pritzlom a Fordom Fiesta R5 budú reprezentovať slovenský Kamiro Racing Team aj v rámci štvrtého kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2019. To odštartuje už v piatok a sobotu (5. – 6.7.2019) v rámci jubilejnej 25. Rally Prešov 2019.

„Po poruche v Hustopečiach sa nám v tímových dielňach podarilo odhaliť čo spôsobilo problém a naše vynútené odstúpenie. Samozrejme poruchu mechanici odstránili a ja som Ford Fiesta R5 na kúsku cesty otestoval. Keďže sme nejakú väčšiu možnosť testovania nemali a časovo asi už nebudeme nejaký test stíhať, plnú záťaž dostane až v Prešove na trati. Verím, že všetko bude fungovať ako má a nám sa s Vaškom podarí zabojovať o dobré umiestnenie. Prešovské trate za tie dlhé roky už dôverne poznáme, vieme čo nás čaká, ale rovnako to vedia aj naši súperi, čiže žiadna výhoda v náš prospech sa nekoná. Som rád, že sa opäť posadíme do auta a poriadne si zasúťažíme. Naša vďaka samozrejme patrí Kamiro Racing Teamu a jeho partnerom. Verím, že ich dôveru nesklameme,“ zhodnotil Karel Trněný.

Kamiro Racing

25. Rally Prešov 2019 odštartuje v dňoch 5. – 6.7.2019 ako štvrté kolo tohtoročných Majstrovstiev Slovenska v rally. Slávnostný štart je plánovaný v piatok (5.7.2019) od 19:00 hodiny. V rámci soboty (6.7.2019) čaká na všetkých súťažiacich trať o celkovej dĺžke takmer 250 kilometrov. V nich je už započítaných aj 80 ostrých kilometrov, ktoré organizátor rozdelil do osem rýchlostných skúšok. Cieľ 25. Rally Prešov 2019 je plánovaný rovnako v sobotu od 16 hodiny 25 minúty.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár