VH Autoracing Team

VH Autoracing uzavrel sezónu na AUTO SHOW

Vlado Hanuš spoločne s VH Autoracing Teamom predstavil v rámci podujatia 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 premiérovo vozidlo Hyundai i20 R5.

VH Autoracing Team

Vlado Hanuš sa v tohtoročnej sezóne zúčastnil iba niekoľkých vybraných podujatí v susednej Českej republike. Na Slovensku tak s vozidlom Hyundai i20 R5 v podstate neštartoval. Hovoríme v podstate z dôvodu, že Vlado síce štartoval v rámci jedného kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2019, aj to sa však konalo na Morave, v Hustopečiach. A tak si jeho fanúšikovia museli počkať až na záverečné podujatie sezóny, ktorým už tradične bola AUTO SHOW na SLOVAKIA RINGU.

VH Autoracing Team

Z dôvodu, že sme prenajímali Ford Fiesta R5 posádke Čechovcov, nemali sme dostatok mechanikov a v podstate aj prostriedkov na štart dvoch vozidiel naraz. Ja som sa teda musel uspokojiť iba s niekoľkými vybranými podujatiami zaradenými do seriálu českých rallysprintov. Ale vôbec to nevadí, ja som rád, že sa môžem predstaviť aspoň tu, na Slovakia Ringu. Máme trošku iný polep auta ako predtým. Dôvod je jednoduchý, Hyundai i20 R5 som prenajal jednému anglickému jazdcovi na Gimkhanu, ktorá sa konala vo Varšave a on vymyslel tento polep. Mne sa zapáčil a tak sme ho zatiaľ nechali na aute. Na Auto Show som sa fanúšikom presne po roku predstavil opäť s Vicky Dudášovou, ktorá sa osvedčila už v minulosti. Dúfam, že sme zanechali dobrý dojem u divákov, ale aj u partnerov, ktorým by som rád touto cestou poďakoval za podporu. Zaujímavosťou je, že už tretíkrát som dojazdil na deviatom mieste absolútneho poradia, ale nevadí, ja som spokojný. Samozrejme vďaka patrí aj rodine a mechanikom. Je to naša posledná súťaž v sezóne, tak dúfam, že teraz bude aj viac času venovať sa rodine,“ zhodnotil po Auto Show Vlado Hanuš.

VH Autoracing Team

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár