Kamiro Racing

Kamiro Racing Team absolútnym víťazom Rallyshow Dolná Strehová

Súťažná posádka Kamiro Racing Teamu, Tomáš „Srnka“ Ondrej a Jakub Slovák jednoznačne ovládla tretie kolo desiateho ročníka Rallyshow Dolná Strehová.

Kamiro Racing

Mitsubishi Lancer EVO IX, v ktorého kokpite sa pohodlne usadila dvojica Tomáš „Srnka“ Ondrej a Jakub Slovák, dosiahlo vo všetkých rýchlostných skúškach najrýchlejší čas spomedzi takmer osemdesiat štartujúcich. V rámci Voľného Poháru, kde štartovala aj spomínaná dvojica, museli súťažné posádky absolvovať celkovo päť rýchlostných skúšok, pričom každá z nich mala desať kilometrov dĺžku. V cieli sa tak Srnka s Kubíkom tešila nielen z víťazstva v absolútnom poradí, ale aj v triede V4.

Kamiro Racing

Bolo to dobre zorganizované podujatie. Organizátor pre účastníkov vo Voľnom Pohári zaradil do súťaže trať o dĺžke viac ako päťdesiat „ostrých“ kilometrov. Bola to pekná rýchlostná skúška, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani veľké majstrovstvá. Som rád, že sa nám všetko darilo, auto fungovalo bez najmenších problémov a my sme si to s Kubom poriadne užili. Naša vďaka patrí Kamiro Racing teamu za ďalšiu možnosť reprezentovať tento slovenský rally tím. Verím, že sme spolu ešte neskončili a v budúcnosti sa v rovnakej zostave ešte niekde predstavíme,“ zhodnotil po podujatí Tomáš „Srnka“ Ondrej.

Tomáš "Srnka" Ondrej

Výsledok, keď súťažná posádka dojazdí na prvom mieste absolútneho poradia poteší každý súťažný tím a inak tomu nebolo ani v prípade Kamiro Racing a jeho manažéra Milana Fulmeka: „Samozrejme takýto výsledok vždy poteší. Chalani urobili kusisko dobrej roboty a všetkým dokázali, že vedia byť veľmi rýchli. Som naozaj spokojný a verím tomu, že spokojní budú aj obchodní partneri Kamiro Racing Teamu, ktorých sme na tomto podujatí prezentovali.

Kamiro Racing

Kde v budúcnosti opäť budeme mať možnosť sledovať Kamiro Racing Team v tomto momente nie je ešte úplne jasné, určite vás však pred ich ďalším štartom budeme informovať.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár