Miki Čambal

Miki Čambal má za sebou ďalší víťazný víkend

Tretí pretekársky víkend seriálu Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu sa konal pri Zvolene, na Ostrej Lúke. Miki Čambal opäť exceloval v skupine 5, ale aj triede 5a.

Miki Čambal

Trať nachádzajúcu sa medzi obcami Budča a Ostrá Lúka pri Zvolene Miki Čambal už z predchádzajúcich štartov pozná lepšie ako svoje topánky. Napriek tomu sa podmienky každý rok trochu menia, prekvapiť dokáže jazdca v plnom nasadení aj najmenšia drobnosť a tak Miki do pretekov išiel s veľkým rešpektom.

Pri pohľade na dosahované časy už od prvého tréningu bolo všetkým zúčastneným jasné, že ak sa nič zvláštne neudeje, Miki rovnako ako na predchádzajúcich dvoch podujatiach, aj z PROFIN CAR Ostrá Lúka 2021 si odvezie víťazstvo. A presne tak sa aj stalo, pričom plný počet bodov bral Miki Čambal nielen v triede 5a, ale aj v skupine 5. V sobotu navyše pridal aj jedenáste miesto absolútneho poradia a v nedeľu dvanáste, pričom pred ním boli v podstate iba štvorkolky a formulové špeciály.

Miki Čambal

Som rád že sa mi podarilo opäť vyhrať aj v triede 5a, aj v skupine 5. Všetky moje jazdy boli vyrovnané v 0,1sec a tešil ma aj súboj s chlapcami na veľkých štvorkolkách. Myslím, že máme za sebou pekný a slnečný víkend. Rád by som poďakoval RS Teamu a partnerom za podporu a dôveru. Moja vďaka patrí aj všetkým, ktorí mi pomáhajú. Miki Borovský s autom a naše “demo” depo, kde je vždy výborná nálada a navzájom si vieme pomôcť a poradiť. A samozrejme nesmieme zabudnúť ani na nového organizátora podujatia, ktorý svoju úlohu zvládol na výbornú. Som spokojný,“ zhodnotil Miki Čambal svoj výkon v rámci podujatia PROFIN CAR Ostrá Lúka 2021.

Miki Čambal

To, či sa Miki Čambal predstaví na nasledujúcom podujatí slovenského šampionátu v poľskej Zaluži ešte nie je jasné, v Ožďanoch však určite chýbať nebude.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár