XIQIO Rally Team smeruje pod tatranské končiare

Po výborných výkonoch, ktoré predviedli posádky XIQIO Rally Teamu na Rally Lubeník, smerujú teraz do Popradu, na 42.Rally Tatry.

XIQIO Rally Team

Tretie miesto absolútneho poradia, ale aj striebro v triede 3. To sú výsledky posádok Tomáš Ondrej – Adam Gömöri na Škode Fabia WRC a Tibora Cserhalmiho s Petrom Vejačkom na Mitsubishi Lancer EVO IX. S rovnakými vozidlami sa už počas nadchádzajúceho víkendu postavia na štart 42.Rally Tatry v Poprade.

„V Lubeníku, pravdu povediac som s takým výsledkom ani nepočítal a chalani ma príjemne prekvapili. Predsa len, Srnka išiel s WRC-čkom prvýkrát rally a Tibor v Mitsubishi už dávno nesedel. Pevne dúfam, že v Poprade sa obom posádkam nášho XIQIO Rally Teamu bude rovnako dariť. Súperi budú veľmi silní, trate tiež náročné. Rovnaké podmienky však budú mať aj ostatní účastníci a všetci vieme, že to nebude jednoduché,“ povedal pred 42.Rally Tatry manažér XIQIO Rally Teamu Marián Mičák.

XIQIO Rally Team

42.Rally Tatry odštartuje už v piatok (24.7.2015) podvečer predstavením súťažiacich na štartovej rampe, ktorá bude umiestnená v centre mesta Poprad. Ten istý deň všetkých ešte čaká absolvovanie prvého testu, ktorým bude mestský okruh. Nasledujúci deň, čiže na sobotu (25.7.2015) pripravil organizátor pre všetkých súťažiacich šesť rýchlostných skúšok, ktoré sa budú konať na dvoch samostatných úsekoch. Cieľ súťaže je plánovaný na 16-tu hodinu opäť v centre mesta Poprad.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár