Subaru Komárno Rally Team

Mária Csenteho čaká opäť kompletná rally sezóna

V minuloročnej rally sezóne diváci nemali veľa možností sledovať za volantom Subaru Impreza Mária Csenteho. V nadchádzajúcej bude všetko inak.

Subaru Komárno Rally Team

Subaru Komárno Rally Team s Máriom Csentem, Petrom Těšínskym a Subaru Impreza WRX STI sa vracajú do slovenského rally šampionátu. Z dôvodu prekonanej operácie fanúšikovia Mária Csenteho nemali minulý rok veľa možností sledovať jeho jazdu. Predstavil sa iba v rámci dvoch rýchlostných skúšok na Rally Lubeník a v závere sezóny na Auto Show. Teraz sa nielen komárňanský rally tím, ale aj jeho posádka chystá na návrat.

Subaru Komárno Rally Team

„Áno. Tohtoročnú sezónu by som už rád absolvoval kompletnú a zabojoval o dobré umiestnenie v triede 3, kde je naše Subaru zaradené. Viem, že to nebude ľahké, keďže som viac ako rok nesedel v súťažnom aute, ale skúsim to zvládnuť a dostať sa čím skôr do tempa. Aby bolo všetko tak, ako sme si naplánovali, počas zimy sme nielen kompletne zrepasovali Subaru, ale aj ja som chodil pravidelne cvičiť, aby som to zvládol aj po fyzickej stránke. Musím povedať pravdu, že na štart v Egeri sa už naozaj veľmi teším. Táto súťaž totiž patrí, hlavne svojou atmosférou, medzi moje najobľúbenejšie. Všade je neskutočne veľa divákov, ktorí strašne všetkých súťažiacich povzbudzujú a práve toto mi na domácich, čiže slovenských súťažiach chýba. Sám som zvedavý, kam sa medzi ťažkou konkurenciou, ktorá sa v Egeri zíde zaradím,“ vysvetlil Mário Csente, jazdec a zároveň manažér Subaru Komárno Rally Teamu.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár