Kesko Racing

Kesko Racing rozbieha sezónu na Dobšinskej zime

Zimné rally podujatie Dobšinská zima má rožňavský Kesko Racing Team doslova, ako sa ľudovo hovorí za humnom a je preto viac ako jasné, že posádka tohto tímu na podujatí nesmie chýbať.

Kesko Racing

Na štart Dobšinskej zimy sa vo farbách Kesko Racing Teamu postaví už stabilná posádka v zložení František Fusko – Štefan Tököli. Spolu so Seatom Leon TDi si to na na Dobšinskej zime spoločne vyskúšali už dvakrát a treba uznať, že im to, rovnako ako aj na podujatiach veľkého slovenského rally šampionátu dokonale fungovalo. Navyše jazdec Kesko Racing Teamu, Fero Fusko je rodený Dobšinčan a tak tunajšie rally trate pozná dá sa povedať takmer naspamäť.

„Dúfam, že sa nám bude dariť. Rýchlostné skúšky dôverne poznám, ale to ešte nie je zárukou úspechu. Zatiaľ to vyzerá tak, že jazdiť sa bude na snehu, aj keď je jasné, že prichádza oteplenie. Dúfam, že tieto zimné podmienky vydržia a my sa dobre povozíme na pneumatikách s hrotmi. Samozrejme sa budeme snažiť zajazdiť čo najlepšie a hlavne sa poriadne rozbehnúť po zimnom nejazdení. Rád by som sa poďakoval Ďurimu Keszimu za možnosť štartovať,“ povedal Fero Fusko.

Kesko Racing

Samozrejme na to ako sa darí súťažnej posádke Kesko Racing Teamu sa do Dobšinej príde pozrieť aj šéf Kesko Racing Teamu Juraj Keszi: „Som rád, že opäť otvárame sezónu na takmer domácej pôde. Dobšinská zima je každoročne výborne pripravená súťaž, máme to doslova za humnami, podmienky sú doslova zimné, tak prečo by sme sa jej nezúčastnili?“

Podujatie Dobšinská zima 2017 odštartuje počas soboty 4.februára 2017, pričom štart súťaže je plánovaný na 11:00 hodinu a cieľ o 14 hodine 30 minúte.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár