RUFA SPORT

RUFA SPORT Team do Košíc s radosťou

Po minulo víkendovom absolútnom víťazstve v rámci Rally Vsetín smeruje teraz RUFA SPORT Team na posledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017, do Košíc.

RUFA SPORT

Zatiaľ čo vo Vsetíne tímu o body nešlo, šlo skôr o to poriadne sa rozjazdiť, v Košiciach by ich posádka Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel potrebovala získať čo možno najviac. Ešte stále totiž existuje, aj keď už v podstate iba teoretická šanca na to, že by posádka Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel vybojovala titul absolútnych majstrov Slovenska v rally. Zatiaľ im patrí tretia priečka priebežného poradia. V Košiciach však budú posádky bojovať o dvojnásobný počet bodov, čiže nič nie je nemožné.

RUFA SPORT

„Samozrejme my v RUFA SPORT Teame sa nikdy nevzdávame a bojujeme až do úplného konca. Vieme, že to nebude žiadna prechádzka ružovým sadom, ale ideme bojovať s radosťou a chceme dosiahnuť čo možno najlepší výsledok. Máme dobrú posádku, ktorá už veľakrát dokázala, že vo vypätých situáciách vie podať špičkový výkon, vozidlo Škoda Fabia R5 pripravované košickým MM Rally Teamom a vieru, že všetko dokážeme zvládnuť. Jednoducho, ako sa hovorí, flintu do žita dopredu nezahadzujeme a ideme bojovať,“ povedal manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

RUFA SPORT

43. Rally Košice 2017, ako sme práve naznačili bude rozhodovať nielen o titule absolútneho majstra Slovenska v rally, ale aj o viacerých majstroch v triedach. Aby súťaž nebola jednoduchá, o to sa postaral organizátor, pričom pre súťažiacich pripravil celkovo dvanásť rýchlostných skúšok. Z nich presnú polovicu absolvujú súťažné posádky v sobotu (21.10.2017) a druhú v nedeľu (22.10.2017). Súťaž má celkovo viac ako 515 kilometrov, pričom rýchlostné skúšky spoločne merajú takmer 140 kilometrov.

Kto sa postaví na najvyšší stupienok tohtoročnej sezóny, či to bude posádka RUFA SPORT Teamu, alebo nejaká iná posádka, to sa dozvieme už v nedeľu popoludní.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár