RUFA SPORT

RUFA SPORT na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 s prekvapením

Minuloročný najúspešnejší tím podujatia Auto Show prichádza na tohtoročnú KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 s trojicou súťažných posádok, dvoma vozidlami špecifikácie R5 a jedným AUDI Quattro S1.

RUFA SPORT

V minulom roku slovenský RUFA SPORT Team, ktorý je dokonca šesťnásobným víťazom podujatia Auto Show, obsadil v rámci posledného slovenského rally podujatia všetky tri miesta na stupňoch pre najlepších. Aj tohto roku sa na podujatí predstaví s trojicou posádok. Dve z nich budú tvoriť poliaci, pričom v jednom s vozidiel Škoda Fabia R5 sa za volantom predstaví štvornásobný absolútny slovenský rally majster Grzegorz Grzyb a na mieste navigátora Michal Poradzisz. Grzegorz ako víťaz z roku 2010 určite bude chcieť aj v tomto roku stáť na stupňoch pre víťazov.

V druhom vozidle, rovnakej značky a špecifikácie sa predstaví divákom podujatia KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 poľská posádka Tomasz Wróblewski – Radoslaw Banach, pričom táto dvojica bude slovenský RUFA SPORT Team reprezentovať v histórii prvýkrát a rovnako prvýkrát si vyskúša aké je to zdolávať trať Auto Show.

RUFA SPORT

Ako sme už na začiatku hovorili, RUFA SPORT Team nič nenecháva na náhodu, pričom aj teraz si pre divákov pripravil prekvapenie. Tým je nasdaenie vozidla AUDI Quattro S1 do ktorého usadne dvojica Milan Troška – Ľubomír Kleman.

O tom, že podujatie Auto Show nie je len o súťažení, ale aj o zábave pre súťažné posádky, ich partnerov, známych, či rodinných príslušníkov a v prvom rade aj pre fanúšikov rally súťaží dnes už asi netreba nikoho presviedčať. Dôkazom sú aj slová manažéra RUFA SPORT Teamu, Ľubomíra Klemana: „Podujatie Auto Show už tradične odštartuje naše posezónne takzvané voľné podujatia. Som rád, že podujatia takéhoto typu existujú, veď počas celej sezóny bojujú naši chlapci na tratiach o každú desatinu sekundy. Na Auto Show síce bojujú rovnako, ale predsa len je to o trochu uvoľnenejšie. Tak ako každý rok, aj teraz nás príde povzbudiť množstvo našich partnerov a kamarátov, niektorých Grzegorz aj povozí v rally aute, aby mali predstavu ako tento šport vyzerá z druhej strany. Pripravili sme aj prekvapenie pre fanúšikov,. Tým je v rámci Auto Show premiéra vozidla Audi Quattro S1 s Milanom Troškom za volantom. Na miesto navigátora si premiérovo sadnem zase ja. Určite budeme chcieť rovnako ako v minulosti zanechať čo najlepší dojem a možno si aj domov odvezieme nejaký ten pohár na pamiatku.“

RUFA SPORT

KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 odštartuje v dňoch 10. – 11.11.2017. Počas piatka (10.11.2017) čakajú súťažiacich povinné preberania, ale aj obhliadka trate. Navyše si tu v rámci testovacích jázd budú mať možnosť povoziť na sedadle spolujazdca partnerov, či kamarátov. Na sobotu (11.11.2017) organizátor pripravil tri rýchlostné skúšky z ktorých dve rozhodnú o konečných výsledkoch. Tretiu súťažné posádky budú musieť síce absolvovať, ale v tomto teste im nebude meraný čas, čiže budú môcť dosýta potešiť aj lačné oko diváka a predviesť mu nielen čistú stopu, ale aj poriadne široké prejazdy dverami napred, ku ktorým jazdci určite radi pridajú aj nejaké to kolečko.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár