RUFA SPORT

RUFA SPORT smeruje na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018

Posledné slovenské automobilové podujatie sezóny klope na dvere. Už po deviatykrát v rade sa ním stane Auto Show, ktorá odštartuje na Slovakia Ringu. Na štarte samozrejme nemôže chýbať ani jeho sedemnásobný víťaz – RUFA SPORT Team.

RUFA SPORT

KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 otvorí svoje brány počas 2.- 3.11.2018, Samozrejme, tak ako je už zvykom na tomto mimosezónnom podujatí súťažiacich, ktorých ako sa zdá sa v tomto roku na štart postaví viac ako sedemdesiat, čakajú trate, ktoré v sebe skrývajú nielen úzke pomalšie, či široké rýchle úseky, ale aj množstvo zákrut, ale hlavne neopísateľná atmosféra tohto jedinečného podujatia.

„Som rád, že pred deviatimi rokmi skrsla v hlave organizátora myšlienka na zorganizovanie podujatia tohto druhu. Okrem toho, že samozrejme ide o súťaž, je to jedinečná možnosť ako predstaviť partnerom nášho tímu rally šport a ukázať im ako funguje rally auto priamo z kokpitu vozidla. Okrem toho je tu možnosť prebrať spoločne plány do ďalšej sezóny, posedieť pri drobnom občerstvení, kávičke, či poháriku dobrého vínka. Samozrejme na štart sa náš RUFA SPORT Team aj v tomto roku postaví s Grzegorzom Grzybom, štvornásobným slovenským a dvojnásobným poľským absolútnym rally majstrom. V piatok sa po jeho prvom boku vystrieda niekoľko pozvaných partnerov, v sobotu už ideme naostro a miesto navigátora zaujme Jakub Wróbel, s ktorým Grzegorz v tohtoročnej sezóne absolvoval vybraté podujatia zaradené do seriálu FIA ERC. Dúfam, že sa im spoločne bude dariť a RUFA SPORT sa aj v tomto roku v rámci Auto Show postaví na niektoré z pódiových miest,“ povedal Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

RUFA SPORT

Podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 štartuje v dňoch 2.- 3.11.2018 na Slovakia Ringu. Na piatok (2.11.2018) je plánované administratívne a technické preberanie súťažiacich, ale aj obhliadka súťažných tratí a samozrejme testovanie súťažných vozidiel na trati, kde majú možnosť súťažiaci predviezť svoje vodičské umenie aj spomínaným partnerom, či známym. Na sobotu (3.11.2018) je už pripravený „ostrý“ štart súťaže, pričom štart rýchlostných skúšok je plánovaný o 9:00, 11:00 a 13:00 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár