RUFA MOTOR-SPORT

RUFA-MOTOR SPORT a druhé miesto absolútne na Auto Show

RUFA-MOTOR SPORT Team sa v rámci 11. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2020 predstavil s päťnásobným absolútnym víťazom tejto súťaže. V tomto roku bral nakoniec druhé miesto absolútneho poradia.

RUFA-MOTOR SPORT

Pre slovenský RUFA-MOTOR SPORT Team je Auto Show určite najúspešnejším podujatím na akom kedy štartoval. Deväť absolútnych víťazstiev z jedenástich možných, ale aj päť víťazstiev jazdca Grzegorza Grzyba hovorí za všetko. V rámci jedenástej Auto Show rovnako stála posádka RUFA-MOTOR SPORT Teamu rovnako na stupňoch pre víťazov, v tomto prípade to však vyšlo na druhé miesto absolútneho poradia.

RUFA MOTOR-SPORT

Na Auto Show sú merané iba dve rýchlostné skúšky a tak treba ísť od začiatku absolútne na doraz. Mne sa zdalo, že sme v prvej rýchlostnej skúške išlo doslova na 120 percent, ale výsledok hovoril o niečom inom. V druhom kole sme už zajazdili najrýchlejší čas, ale ani to nestačilo. Čo ma však nesmierne teší je fakt, že keď som porovnal tohtoročný čas a čas z roku 2018, keď sa jazdila rovnaká rýchlostná skúška, urobili sme veľký krok vpred. Boli sme oveľa rýchlejší a to je to, čo ma nesmierne potešilo. Máme síce druhé miesto, no aj to je v konkurencii, ktorá sa na Slovakia Ringu zišla výborné umiestnenie,“ povedal jazdec Grzegorz Grzyb.

RUFA MOTOR-SPORT

Nespokojný nebol ani manažér RUFA-MOTOR SPORT, ktorý povedal: „Samozrejme, že víťazstvo vždy poteší najviac, ale teraz som spokojný aj s druhým miestom absolútneho poradia. Po prvé, konkurencia bola naozaj veľmi silná, po druhé, Auto Show opäť, tak ako každý rok splnila všetko čo sme od tohto podujatia očakávali. Napriek faktu, že do areálu Slovakia Ring nemal prístup nikto bez testu na COVID-19, prišli aj naši partneri, ktorých Grzegorz povozil v našej Škode Fabia R5 EVO2 a my sme sa mali možnosť s nimi pozhovárať a prebrať plány do budúcnosti. Som spokojný.“

RUFA-MOTOR SPORT Team teraz čakajú ešte minimálne dve podujatia, o tých si však povieme viac v nasledujúcich správach.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár