B.R.T. s historickou Mazdou mieri do Prešova

Béreš Racing Team (B.R.T.) odišiel z prvej súťaže MSR na Eger Rallye so zmiešanými pocitmi. Po vypadnutí v prvej etape trebalo tú druhú už len dokončiť. Na konte tak majú aj jedno víťazstvo v triede historikov. Niekoľkonásobný majster Slovenska a medzi divákmi nesmierne obľúbený Jozef Béreš starší v Prešove opäť usadne za volant čarokrásnej Mazdy Savanna RX7.

B.R.T.

Trieda Historik v slovenskom rally šampionáte možno zažíva recesiu, no 22. Rally Prešov predstaví aspoň legendárneho Jozefa Béreša st. so spolujazdcom Vojtechom Bačinskym. Tím B.R.T. je na slovenskej scéne nováčikom, ich ciele sú však jasné: získať čo najviac triumfov a potešiť skutočných milovníkov motoršportu. V kombinácii jazdec/vozidlo je úspech u divákov zaručený. Ako vyzerá príprava z pohľadu Béreša seniora?

Jozef Béreš st.: „Na aute sme dosť veľa zmenili, no stále sa dorába. Test nás ešte len čaká a dúfam, že všetko bude v poriadku. Prešovské trate sú veľmi pekné, podobne ako v Košiciach. Mrzí ma, že idem v triede sám, i keď minulý rok tu pár historikov bolo. Je to škoda. Pôjdeme teda vlastné tempo, aby sme si jazdu užili a predviedli sa pred divákmi a partnermi. Teším sa aj na mestskú skúšku, ktorá bude divácky určite veľmi zaujímavá.“

B.R.T.

Manažér tímu B.R.T. Ladislav Ríz pred Prešovom povedal: „Po vypadnutí na Eger Rallye, ale aj víťazstve v druhej etape, sme na aute opäť popracovali. Napriek tomu, že v Prešove odštartujeme ako jediná posádka v triede Historik, posnažíme sa ukázať divákom a našim reklamným partnerom pekné prejazdy. Máme predsa krásne auto a za volantom legendárneho pretekára! Už teraz sa na Rally Prešov nesmierne tešíme a veríme, že všetko dobre dopadne,“ dodal Ladislav Ríz na záver.

Tím B.R.T. zároveň srdečne pozýva všetkých divákov na 22. Rally Prešov, ktorá sa koná už tento víkend 1. a 2. mája.

Zdroj: Race Pro Media / Foto: Szabosi/autosportfoto.sk

Pridaj komentár