KL Racing Rally Team do Lubeníku s trojicou mušketierov

Dvojica vozidiel špecifikácie WRC, Subaru Impreza a Škoda Fabia, ale aj Renault Clio Sport sa predstavia divákom na Rally Lubeník 2015 vo farbách KL Racing Teamu.

KL Racing Rally Team

Počas nasledujúceho piatka a soboty (26.- 27.júla 2015) odštartuje v Lubeníku už tretie tohtoročné kolo seriálu Majstrovstiev Slovenska v rally 2015. Na štarte samozrejme nebude chýbať ani slovenský KL Racing Rally Team, pričom jeho farby bude reprezentovať celkovo trojica súťažných posádok.

Štartové číslo 4 si na Subaru Impreza WRC nalepí dvojica Tomáš Kukučka – Radovan Mozner mladší. V doterajšom priebehu šampionátu tejto mladej, nádejnej dvojici patrí siedme miesto a 36 bodov. Keďže na rally v Prešove boli Tomáš s Radovanom nútení odstúpiť z dôvodu poruchy turba, práve v Lubeníku by Tomáš s Radovanom túto bodovú stratu radi dobehli.

S druhým vozidlom vo farbách KL Racing Rally Team vyštartujú zdolávať lubenícke trate Čech Karel Trněný s Nemcom Christianom Doerrom, pričom divákom sa predstavia s vozidlom Škoda Fabia WRC. Obaja členovia posádky už skúsenosti s Rally Lubeník majú, avšak spoločne zdolávať tunajšiu trať vyrazia prvýkrát.

KL Racing Rally Team

Treťou posádkou reprezentujúcou KL Racing Rally Team v rámci Rally Lubeník premiérovo na novom vozidle Renault Clio Sport bude dvojica Pavol Cireň – Vlado Lieskovec. Táto dvojica rovnako spolu ešte žiadnu súťaž neabsolvovala, veríme však, že dravosť Paľa Cireňa vyvážia skúsenosti Vlada „Kuňasa“ Lieskovca, ktorý už v súťažných vozidlách funguje ako spolujazdec niekoľko desiatok rokov.

„Do Lubeníku ideme ako každý rok dobre naladení. V tomto roku to bude hlavne z časového pohľadu trochu kratšia súťaž, aj keď ostrých kilometrov tu je rovnako ako na iných jednodňových súťažiach. Ako je už napísané vyššie, náš KL Racing Rally Team budú na tratiach v Lubeníku reprezentovať celkovo tri súťažné posádky. Dúfam, že sa im bude dariť a všetky tri privítame v sobotu podvečer na cieľovej rampe,“ zhodnotil Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Team.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár