Limitovaná edícia modelov SHELL V-POWER LEGO® Collections

Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o. opäť prichádza na čerpacie stanice s limitovanou edíciou modelov Ferrari z legendárnych LEGO® kociek. Stačí natankovať 30 litrov výkonných palív Shell V-Power Nitro+ a získate jeden model za zvýhodnenú cenu 1,99 eur alebo 30 litrov palív Shell FuelSave a získate každý model za 2,99 eur.

Lego kolekcia

Spolupráca so spoločnosťou LEGO Group a Ferrari prináša na čerpacie stanice po celom Slovensku kolekciu Shell V-Power LEGO® Collection – limitovanú edíciu Ferrari modelov a zberateľských stavebníc. Modely stelesňujú viac ako 60-ročné technické partnerstvo so Scuderia Ferrari. Shell tak ponúka svojim zákazníkom unikátnu zberateľskú sériu siedmich nových modelov, ktorá určite nadchne zákazníkov tankujúcich na čerpacích staniciach Shell.

Limitovaná edícia ponúka štyri legendárne vozidlá Ferrari, cieľovú rovinku so stupňom víťazov a figúrkou mechanika pretekárskeho tímu Scuderia Ferrari. Súčasťou kolekcie je aj limitovaná edícia cisterny Shell a model čerpacej stanice z okruhu Fiorano (súkromného testovacieho okruhu Ferrari v Maranelle), ktorú dopĺňa figúrka palivového inžiniera Shell.

SHELL V-POWER LEGO® Collections

Získať ľubovoľný model je skutočne jednoduché. Stačí natankovať 30 litrov výkonných palív Shell V-Power Nitro+ a modely máte za skvelú cenu 1,99 eur. Ak natankujete 30 litrov palív Shell FuelSave zaplatíte za každý model 2,99 eur. Vývoj modelov trval viac ako pol roka a každé autíčko obsahuje naťahovací motorček špeciálne vyvinutý pre Shell – najmenší aký kedy spoločnosť LEGO Group vyrobila. Ten umožňuje autíčku prejsť viac ako dva metre na jedno natiahnutie.

„Nová kolekcia modelov Shell V-Power LEGO® Collection nadväzuje na úspešnú prvú kolekciu zberateľských modelov z roku 2013 a umožní malým aj veľkým zberateľom doplniť svoju súkromnú zbierku. Sme radi, že tak zákazníkom okrem kvalitných palív, ponúkame aj veľkú dávku hravosti,“ hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie SHELL Slovakia.

SHELL V-POWER LEGO® Collections

Červený svet LEGO autíčok Ferrari

Ferrari F12berlinetta – repliku športového automobilu F12berlinetta tvorí 44 LEGO kociek. Automobil sa po prvýkrát na trať postavil v roku 2012. S výkonom 730 konských síl a motorom V12 bez preplňovania išlo o najrýchlejší cestný automobil.

Ferrari F138 – ide o model automobilu formuly 1 konštruovanej špeciálne na preteky v rámci seriálu F1 v roku 2013. Fernando Alonso vyhral v rovnakom monoposte dve Veľké ceny. Názov F138 je kombináciou pretekárskeho roku 2013 a ôsmich valcov motora.

Ferrari 250 GTO – najväčšia legenda poskladaná zo 42 LEGO kociek debutovala v roku 1962. Na svete bolo vyrobených len 39 kusov tohto vzácneho a raritného automobilu.

Ferrari 512 S – pretekárske auto s motorom V12 GT a objemom 5 litrov pretekalo v 24-hodinovke v Daytone a následne v Le Mans. Celosvetovo bolo vyrobených len 25 kusov.

Cieľová rovinka a stupeň víťazov – skladá sa zo 63 LEGO kociek a obsahuje cieľovú rovinku, stupeň víťazov, figúrku inžiniera Scuderia Ferrari, tabuľu s výsledkami a šachovnicovú vlajku.

Čerpacia stanica Shell – stanica je vernou kópiou čerpacej stanice Shell na trati Fiorano v Maranelle. Súčasťou je figúrka vedca Shell.

Cisterna Shell – limitovaná edícia cisterny Shell sa skladá z 93 kociek. Jej skutočná verzia denne zásobuje viac ako 40 000 čerpacích staníc Shell po celom svete.

SHELL V-POWER LEGO® Collections

Zákazníci majú možnosť získať modely z novej kolekcie na všetkých čerpacích staniciach Shell od 3. 8. 2015 do 1. 11. 2015 alebo do vypredania zásob. Viac informácii o kolekcii Shell V-Power LEGO® Collection nájdete na www.shell.sk

Zdroj: Shell Slovakia s.r.o.

Pridaj komentár