6. Auto Show Slovakia Ring

Auto Show Slovakia Ring a Richard Burns Rally

Štart – 100 – L5 – 30 – P6 – 200 – L9 – …… Je vám to akési povedomé ? Nemýlite sa. Presne takýto diktát totiž počúva jazdec po štarte na Auto Show. Dnes si túto jedinečnú súťaž môžete strihnúť aj v pohodlí vášho domova, na monitore svojho počítača.

6. Auto Show Slovakia Ring

Radi by ste odštartovali na poslednom podujatí slovenskej rally sezóny, ktorým sa už jednoznačne stalo podujatie Auto Show Slovakia Ring ? Že nevlastníte licenciu jazdca a nemáte prostriedky na to, aby ste si prenajali, či postavili vlastné súťažné vozidlo ? Nevadí. Ak ste fanúšik rally súťaží a hrávate svetoznámu počítačovú hru Richard Burns Rally, už dnes si už máte možnosť porovnať svoje sily so súpermi aj v rámci Auto Show Slovakia Ring.

Jedinečnosť podujatia VI. Auto Show 2015, ktoré odštartuje v dňoch 13. – 14.11.2015 na Slovakia Ringu, podfarbuje aj skutočnosť, že sa tunajšia rýchlostná skúška z roku 2014 sa ako jedna z mála slovenských, dostala aj do svetoznámej počítačovej hry Richard Burns Rally.

Kým sa dostanete za volant svojho počítača, kliknite si na priložené odkazy.


Prajeme veľa úspechov pri zdolávaní našej trate.

VI. Auto Show Slovakia Ring odštartuje 13. – 14.11.2015 na Slovakia Ringu. Rovnako ako v minulosti, aj v tomto roku sme pripravili pre súťažiacich, ale aj divákov jedno príjemné prekvapenie.

Zdroj: Miroslav Majláth

Pridaj komentár