KL Racing
KL Racing

KL Racing aj do Vsetína s Fordom Fiesta R5

Posledné podujatie český rallysprintových majstrovstiev odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu vo Vsetíne. Medzi množstvom súťažiacich sa opäť predstaví aj slovenský KL Racing Rally Team.

KL Racing

Ten bude reprezentovať na Morave hneď trojica súťažných posádok. S Fordom Fiesta R5 sa už druhýkrát v tohtoročnej sezóne predstaví dvojica Tomáš Kukučka – Radovan Mozner mladší v triede Pohár organizátora. Pri svojej premiére s týmto vozidlom dosiahli na šieste miesto absolútneho poradia, ale aj víťazstvo v rámci Pohára organizátora.

Druhým jazdcom, ktorý sa vo farbách KL Racing Rally Teamu odštartuje na podujatí Říha Group – Partr Rally Vsetín bude Tomáš Konečný, ktorý sa predstaví s vozidlom Peugeot 208 R2 v rámci Pohára organizátora.

Treťou posádkou slovenského tímu na Rally Vsetín bude dvojica, v ktorej sa za volant súťažného vozidla Renault Clio Sport posadí český herec, ale aj rally jazdec Lukáš Langmajer. Spolujazdca mu bude robiť Pavel Ryšánek.

„Vo Vsetíne sme s našim KL Racing Rally Teamom štartovali prvýkrát už v roku 2012 a odvtedy sme na štarte nechýbali. Je to pekná súťaž, dobre zorganizovaná a radi sa sem vraciame. Aj v tomto roku, ako už bolo povedané, sa na štart postavíme s troma súťažnými posádkami. Prvé dve sú v našom tíme už dobre známe, tretia, v ktorej jazdcom bude herec Lukáš Langmajer bude mať v našom slovenskom tíme premiéru. Verím, že sa všetkým trom bude dariť a dojazdia až do cieľa,“ povedal Marek Lokaj, manažér KL Racing Teamu.

KL Racing
KL Racing

Říha Group – Partr Rally Vsetín 2015 štartuje už v piatok podvečer slávnostným predstavením súťažiacich. Na sobotu pripravil organizátor pre všetkých účastníkov celkovo osem rýchlostných skúšok, ktoré majú dokopy viac ako sedemdesiat kilometrov. Meno víťaza súťaže sa dozvieme v sobotu (17.10.2015) pred 17-tou hodinou.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Zdeněk Weiser

Pridaj komentár