Melico Racing Team

Absolútni majstri Slovenska na BOSS Auto Show 2015

Diváci BOSS Auto Show 2015 sa majú na čo tešiť. Na štart poslednej automobilovej súťaže sa totiž okrem množstva iných jazdcov postaví aj Ford Fiesta RS WRC spoločne so slovenskými reprezentantmi v rally, bratmi Jarom a Erikom Melichárekovcami, absolútnymi majstrami Slovenska v rally 2015.

Melico Racing Team

S akými pocitmi, ale aj cieľmi smerujú na BOSS Auto Show nám povedal Erik Melichárek, spolujazdec Melico Racing Teamu:

„Pre nás už Rally Vsetín odštartovala sériu koncoročných voľných podujatí. Do nej je zaradené aj podujatie BOSS Auto Show 2015, na ktorom už tradične veľmi radi štartujeme. Výhodou je fakt, že nemusíme striktne pozerať na dosahované časy, keďže tu už nejde o žiadne body, aj keď sa vždy pokúšame predviesť fanúšikom čo najlepšie výkony. Tieto podujatia sú vhodnou príležitosťou nielen na prezentáciu tímu, ale aj na stretnutia s našimi partnermi a priateľmi. Ak je možnosť, ja svoje spolujazdcovské sedadlo rád prenechám aj niektorému z nich, nech si vyskúša ako vyzerá rally súťaž priamo z auta.“

Melico Racing Team

Aká je súťaž na Slovakia Ringu z pohľadu jazdca, Jara Melicháreka ?

„Ak by som mal hodnotiť organizáciu spomínaného podujatia, musím povedať, že jednoznačne jeho úroveň stúpa, čo je jasné aj pri pohľade na počet prihlásených súťažiacich, čo je dobré. Pri pohľade na stavbu trate, myslím, že ich tvorca má cit pre rally, vie čo jazdci ocenia a čo nie. V tomto roku nás čaká opäť novinka, tou je večerná rýchlostná skúška a pevne verím, že to bude aj pre divákov zaujímavé. Ja osobne sa už na štart veľmi teším.“

Získať podpis slovenských reprezentatntov a tohtoročných absolútnych majstrov Slovenska v rally, či urobiť si s nimi fotku je pre niektorých priaznivcov automobilových súťaží priam akýmsi magnetom. Bude možné bratov Melichárekovcov v rámci BOSS Auto Show 2015 v ich servisnom boxe navštíviť ?

Melico Racing Team

„Samozrejme, fanúšikovia majú možnosť zastaviť sa v našom servisnom zázemí, kde im budú Jaro spoločne s Erikom k dispozícii v podstate počas oboch súťažných dní. Radi ich privítame,“ doplnil záverom manažér tímu Peter Melichárek.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár