Melico Racing Team

Tretie miesto Melichárekovcov na BOSS Auto Show 2015

Absolútni Majstri Slovenska v rally 2015, bratia Jaro a Erik Melichárekovci sa predstavili divákom v rámci BOSS Auto Show 2015. S podujatím, ale aj svojou jazdou boli nakoniec spokojní.

Melico Racing Team

Paddock Slovakia Ring sa počas podujatia BOSS Auto Show 2015 naplnil jazdcami zo Slovenska, Čiech a Maďarska na prasknutie. Všetci, aj slovenskí reprezentanti Jaro a Erik Melichárekovci si prišli vychutnať perfektnú atmosféru posledného slovenského rally podujatia. Na štart sa postavilo 84 súťažiacich, medzi ktorými doslova žiaril Ford Fiesta RS WRC, vo farbách Melico Racing Teamu. Napriek faktu, že Jaro a Erik s ním absolvovali celú sezónu, tu na Auto Show bolo konečne viac času na jeho poriadne obdivovanie, či dokonca vyskúšanie si, ako sa v takomto vozidle sedí.

Melico Racing Team

Čo sa samotnej súťaže týka, už jej názov Auto Show ju predurčuje k zábave. Napriek tomu aj tu bola prítomná časomiera, výsledky ktorej niektorí jazdci sledovali viac, iní menej. Rovnako to bolo aj v prípade posádky Melico Racing Teamu, ktorá nakoniec dojazdila na treťom mieste absolútneho poradia.

Melico Racing Team

„Musím priznať, že na dosiahnuté časy v jednotlivých testoch som síce pozeral, ale tu neboli až také dôležité, ako inokedy. Dôležitejšie v rámci BOSS Auto Show 2015 pre mňa, ale aj Erika bolo množstvo návštev, ktoré sa v našom boxe zišli. Veľa ľudí nám prišlo zagratulovať k titulu, odfotiť sa s nami, či zblízka si pozrieť naše auto, čo ma teší, aspoň sme im mohli vysvetliť, čo a ako v celom rally tíme funguje. Mali sme dostatok času na priateľské rozhovory, ale aj posedenie pri drobnom pohostení, ktoré sme návštevám pripravili. Napriek množstvu ľudí musím povedať, že som si, aspoň ja osobne psychicky neskutočne oddýchol. A presne o tomto posledné slovenské podujatie v sezóne má byť,“ opísal Jaro Melichárek podujatie BOSS Auto Show 2015.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár