KL Racing

Tri uhlíky v ohni pre KL Racing v Dobšinej

Dobšinská zima 2016 sa už nezadržateľne blíži. Medzi stovkou súťažiacich si diváci budú mať možnosť užiť aj poriadne nasadenie trojice posádok KL Racing Rally Teamu.

KL Racing

Samozrejme na štart tejto ojedinelej zimnej rally súťaže sa vo farbách KL Racing Teamu postaví dvojica stabilných posádok, čiže Tomáš Kukučka s Radovanom Moznerom mladším a Pavol Cireň s Marekom Podobníkom. K tejto dvojici, ktorá bude reprezentovať slovenský KL Racing Rally Team aj v tohtoročných majstrovstvá Slovenska v rally sa v prípade Dobšinskej zimy 2016 pripojí aj celému Slovensku známy Štefan Rosina, ktorý si práve v Dobšinej užije svoju zimnú rally premiéru. Čo sa súťažnej techniky týka, Kukučka a Rosina sa divákom predstavia s vozidlami Mitsubishi Lancer EVO IX, Cireň zase volil Subaru Impreza, s ktorou si spolunažívanie vyskúšal už minulý víkend v Turni nad Bodvou.

„Na Dobšinskú zimu sa už celý tím veľmi tešíme. Je to podujatie, ktoré je každý rok veľmi dobre zorganizované a sú tu aj nádherné trate. Uvidíme ako to tento rok bude zo snehom, dúfame, že aspoň niečo na rýchlostných skúškach z neho ostane, aby sme fakt mohli hovoriť o zimnej súťaži a nie o jarnej. Som rád, že našu stabilnú dvojicu dopĺňa aj Štofi Rosina, ktorý s našim tímom už tradične absolvuje novembrovú Auto Show. Teraz bude mať možnosť ukázať ako vie jazdiť na snehu. Teda ak ten sneh bude,“ zhodnotil pred súťažou Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu.

KL Racing

Dobšinská zima 2016 odštartuje už počas nadchádzajúcej soboty (6.2.2016) v Dobšinej a jej okolí. Štart súťaže je plánovaný na 10:00 hodinu a cieľ približne o 13:00 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár