XIQIO Racing

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej na 43.Rallye Tatry

Trojvíkendový kolotoč XIQIO Racing Teamu pokračuje počas nadchádzajúceho piatka a soboty rally podujatím v Poprade.

XIQIO Racing

Po Dobšinskom kopci, o ktorom sme vás už informovali, čaká tento týždeň XIQIO Racing Team druhé podujatie v trojvíkendovom kolotoči. Tým bude 43.Rallye Tatry, súťaž, ktorá patrí medzi najstaršie slovenské rally podujatia.

„Po Dobšinskom kopci, kde sme dopadli tak ako sme dopadli, odštartuje naša posádka Tomáš Ondrej a Adam Gömöri spoločne so Škodou Fabia WRC na Rallye Tatry v Poprade. Som rád, že po dvoch podujatiach, ktoré sa konali mimo Slovenska, sa náš tím predstaví konečne aj domácim divákom,“ povedal úvodom Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

XIQIO Racing

Tomáš Ondrej spoločne s mechanikmi po Dobšinskom kopci narýchlo celé auto skontrolovali a už v pondelok vo veľkom testovali a nastavovali Škodu Fabia na tatranské trate. „Nemáme čas oddychovať. Hneď v pondelok ráno po dojazde z Dobšinej sme skontrolovali všetko potrebné a pripravili podvozok aspoň približne na rally. Od obeda sme mali test, v rámci ktorého som ešte upravil niektoré nastavenia. Ostatné ešte doladíme na shakedowne v Poprade. Čo sa týka Rallye Tatry, trate v podstate poznáme z minulosti, čiže presne vieme čo nás čaká. Konkurencia sa podľa zoznamu prihlásených zíde riadna, takže aj diváci sa majú na čo tešiť,“ doplnil Tomáš Ondrej.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár