RUFA SPORT Team

RUFA SPORT Team skúsi opäť prepísať históriu Rally Lubeník

Šesť štartov, päť víťazstiev. Taká je bilancia RUFA SPORT Teamu a jej posádky Grzegorz Grzyb – Robert Hundla na Rally Lubeník. Už o dva dni na nich čaká siedmy lubenícky štart.

RUFA SPORT Team

Počas uplynulého víkendu, na 25.Rajde Rzeszowski sa blysla posádka slovenského RUFA SPORT Teamu výborným výkonom, ktorý skončil tretím miesto absolútneho poradia v rámci podujatia zaradeného do majstrovstiev Európy FIA ERC. V Rzeszowe sa Grzegorz s Robertom predstavili divákom spoločne s vozidlom Ford Fiesta R5, s ktorým mieria aj do Lubeníka.

Treba otvorene povedať, že na lubeníckych rally tratiach sa posádke RUFA SPORT Teamu, štvornásobným absolútnym slovenským rally majstrom, v posledných piatich rokoch výnimočne darí. Rally Lubeník vyhrali absolútne už päť krát po sebe a preto sa okamžite natíska otázka. Podarí sa Grzegorzovi s Robertom vyhrať aj po šiestykrát v rade za sebou ?

„Musím povedať, že táto myšlienka sa mi neskutočne páči. Ale všetci vieme, že rally šport vie byť poriadne nevyspytateľný. Nechcem nič privolávať, ale pri konkurencii, ktorá sa tento rok v Lubeníku podľa prihlášok zíde, stačí jeden defekt, alebo drobná technická porucha, či jazdecká chyba a na víťazstvo treba v tom momente zabudnúť. Verím však, že nás všetky neduhy budú obchádzať a našej posádke sa podarí opäť prepísať históriu Rally Lubeník. Nechajme sa prekvapiť,“ zhodnotil pre podujatím manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

RUFA SPORT Team

VIII. Rally Lubeník odštartuje v dňoch 12. – 13.augusta 2016 ako štvrté kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2016. Štart súťaže je plánovaný na piatok (12.8.2016) o 18-tej hodine, kedy príde na rad slávnostné predstavenie súťažiacich. Cieľ súťaže je plánovaný na sobotu (13.8.2016) o 16:30 hodine, kedy privítame najrýchlejšiu posádku na cieľovej rampe.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár