Kesko Racing

Fusko a Kesko Racing bližšie k titulu v triede

Dvoma víťazstvami v triede N do dvoch litrov sa Fero Fusko a Kesko Racing Team posunuli bližšie k zisku tohtoročného majstrovského titulu v pretekoch automobilov do vrchu.

Kesko Racing

Nádherné slnečné a poriadne teplé počasie sprevádzalo predposledné podujatie Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu na Ostrej Lúke pri Zvolene.

Na štart tohto podujatia sa postavilo viac ako päťdesiat súťažiacich, medzi ktorými o bodxy v rámci triedy N do dvoch litrov bojoval aj jazdec rožňavského Kesko Racing Teamu, František Fusko spoločne so Seatom Leon TDi. Výsledkom bolo prvenstvo medzi vozidlami spomínanej triedy, ale aj spokojnosť so ziskom veľmi dôležitých bodov v rámci celoročného hodnotenia seriálu.

„Všetko bolo super. Vyšlo počasie, auto fungovalo naozaj špičkovo a ja som si to poriadne užil. Všetko je tak ako má byť,“ zhodnotil po pretekoch Fero Fusko.

Šéf Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi síce na pretekoch osobne nebol, Ferov výkon však sledoval pozorne: „Fero ma potešil. Svoju úlohu na Ostrej Lúke zvládol perfektne, pričom si z tohto podujatia odviezol plný počet bodov do priebežného poradia majstrovstiev v triede N do dvoch litrov. Ešte nás síce čaká posledné podujatie, ktoré sa bude konať o mesiac v poľskej Korczyne, ale verím, že sa v tomto roku budeme tešiť z titulu.“

Kesko Racing

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár