XIQIO Racing

Srnka a XIQIO Racing chcú udržať tretie miesto

Košický XIQIO Racing Team spolu s Tomášom „Srnkom“ Ondrejom a jeho spolujazdcom Adamom Gömörim sa počas nadchádzajúceho víkendu postavia na štart posledného kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2016.

XIQIO Racing

Na Rallye Košice 2016 sa Tomáš s Adamom predstavia divákom spoločne s vozidlom Škoda Fabia WRC. Ich cieľom je zobrať z tohto podujatia, ktorého každý súťažný deň je bodovaný zvlášť, čo možno najviac bodov a zároveň udržať tretie miesto priebežného poradia seriálu.

„Viem, že to nebude ľahká úloha. Štartové pole na Rallye Košice je rovnako, ako už veľakrát v minulosti, doslova nabité výbornými posádkami. Bude to určite ťažké, snáď budeme mať proti nim výhodu, keďže prvý deň súťaže budeme absolvovať pre mňa a Adama domáce rýchlostné skúšky v Rožňave a jej okolí. Pre zisk bodov urobíme všetko čo bude v našich silách,“ povedal Tomáš Ondrej.

XIQIO Racing

Optimisticky hľadí do budúcnosti aj manažér XIQIO Racing Teamu, Marián Mičák: „Verím, že chalani svoju úlohu zvládnu, aj keď na rally súťažiach nerád niečo predpovedám. Predsa len, veľa záleží aj na technike, ktorú síce máme pripravenú dobre, niekedy však stačí porucha súčiastky za 5 euro a všetko je inak. Okrem Tomáša s Adamom, sme pre divákov pripravili aj novinku v podobe štartu posádky Peter Deák – Marek Podobník na Mitsubishi Lancer EVO IX vo farbách nášho XQIO Racing Teamu.“

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár