Maťo Homola

Maťo Homola – TCR – Singapore – kvalifikácia

Maťo Homola tretí v kvalifikácii!

Na náročnom mestskom okruhu v Singapure sa Maťovi Homolovi podarilo výborne zajazdiť kvalifikáciu a do prvých pretekov bude štartovať z tretieho miesta!

Maťo Homola

Na deviatom pretekárskom víkende sezóny seriálu TCR International Series v Singapure sa podarilo slovenskému pretekárovi Maťovi Homolovi obsadiť v konkurenciou nabitom seriáli TCR International Series fantastické tretie miesto a do prvých pretekov, ktoré sa pôjdu pod umelým osvetlením, bude štartovať z druhého radu!

Po drobných technických problémoch, ktoré ovplyvnili výsledok včerajšieho voľného tréningu, tím zmenil niekoľko vecí a zľahka upravili nastavenie a výsledok sa dostavil v dnešnej kvalifikácii. „Nebol som včera veľmi spokojný s autom, tak sme spravili niekoľko zmien a ukázali sa ako správne.“, povedal Maťo.

Na tomto okruhu nie je veľa možností na zajazdenie rýchleho kola – s novými pneumatikami je to len jedno kolo, potom sa už časy zhoršujú. „Mali sme jednu možnosť a vyšlo to. Mám veľkú radosť, trať sa mi veľmi páči a som veľmi rád, že sa mi podaril takýto výborný výsledok. Už o pár hodín ma čakajú prvé preteky, bude to pod umelým osvetlením a veľmi sa teším!“

Maťo Homola

Pvé preteky, začínajú o 13:25 slovenského času, vy ich môžete sledovať naživo na YouTube kanáli TCR TV, facebook stránke TCR International Series, prípadne na www.tcr-series.tv a zo záznamu na Sport 2 v nedeľu od 16:15.

Program víkendu:

Sobota:
13:25 Race 1 (streaming)

Nedeľa:
09:00 Race 2 (streaming)

Časy sú SELČ (Stredoeurópsky letný čas)

Zdroj: Maťo Homola / Foto: B3 racing

Pridaj komentár