XIQIO Racing

XIQIO Racing, Ondrej a Deak opäť na rally

Tomáš Ondrej spoločne s XIQIO Racing Teamom ešte ani poriadne nestihli osláviť víťazstvo v rámci FIA Hill Climb Masters v skupine A, či víťazstvo slovenskej reprezentácie v rámci Nations Cup v Šternberku a Tomáš s Adamom, ale aj Peter s Marekom sa už postavia opäť na štart rally súťaže.

XIQIO Racing

 

V tomto prípade to bude v rámci Rally Vranov 2016, súťaže ktorá sa bude konať počas nadchádzajúcej soboty neďaleko Vranova nad Topľou. Táto, čo sa celkových kilometrov týka, kratšia súťaž je zaradená do seriálu Regionálny Rally Pohár. V rámci tejto série však mnohokrát štartujú aj rally posádky zúčastňujúce sa slovenského šampionátu a inak tomu nebude ani teraz, pričom XIQIO Racing Team budú reprezentovať takéto posádky hneď dve. Bude Tomáš Ondrej s Adamom Gömörim na Škode Fabia WRC, ale aj Peter Deak s Marekom Podobníkom na vozidle Subaru Impreza WRX Sti.

XIQIO Racing

„Som rád, že tu Tomáš a Peter budú štartovať. Nemáme to z domu ďaleko, organizátorov poznáme a hlavne si chalani opäť, po dlhšej dobe spoločne sadnú do súťažných vozidiel spolu aj so svojimi spolujazdcami a preskúšajú si jazdu na rozpis. Aj keď konkurencia nebude ľahká, verím tomu, že sa im tu bude dariť a obe posádky privítame na cieľovej rampe,“ zhodnotil Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

XIQIO Racing

Rally Vranov 2016 odštartuje v sobotu 15.10.2016 pričom v programe súťaže sú štyri rýchlostné skúšky. Štart je plánovaný na 8:30 hodinu a cieľ približne na 16-tu hodinu popoludní.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár