KL Racing

KL Racing na české Setkání mistrů s Janom Sýkorom

Na Setkání mistrů v Sosnovej s každoročne stretáva nielen slovenská, či česká rally elita. Organizátor navyše každý rok medzi jazdcov pozýva aj množstvo zahraničných hostí, medzi ktorými nechýbajú ani bývalí majstri sveta. Chýbať v tomto roku nebude ani slovenský KL Racing Rally Team.

KL Racing

Spolupráca medzi slovenským KL Racing Rally Teamom a českým rally jazdcom Janom Sýkorom acing Rally Team absolvoval s Janom Sýkorom kompletné české rally majstrovstvá, ale aj niekoľko súťaží na Slovensku. Je tak celkom logické, že aj v rámci Setkání mistrů v Sosnovej sa tento slovenský tím s Janom Sýkorom predstavia spoločne.

KL Racing

„Na Setkání mistrů v Sosnovej sa náš KL Racing Rally Team divákom predstaví v tomto roku premiérovo. Spolupráca so Sykym je výborná a tak samozrejme ideme spolu aj na toto podujatie.Predstaví sa divákom v spolupráci s Mitsubishi Lancer EVO IX, počas soboty povozí niektorých našich partnerov, v nedeľu sa zapojí do súťaže, kde sa mu dúfam bude dariť,“ povedal manažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: team

Pridaj komentár