KL Racing

Vo Vranove budú KL Racing reprezentovať Kukučka, Cireň a Popovič

V rámci augustovej Rallysprint Vranov 2017 nasadí KL Racing Rally Team trojicu súťažných posádok, pričom všetky sa predstavia na vozidlách Mitsubishi Lancer EVO IX.

KL Racing

Rýchlostné skúšky Rudník, Zámutov a Dubník netreba asi nejako zvlášť priaznivcom slovenských rally súťaží nejako zvlášť predstavovať. Odjazdilo sa už na nich množstvo rýchlostných skúšok a boli zaradené aj do viacerých rally súťaží na východe Slovenska. V tomto roku ich na svoju súťaž použije aj organizátor Rallysprintu Vranov 2017.

Práve súťaž vo Vranove si vybral slovenský KL Racing Rally Team na rozjazd pred blížiacou sa Rally Trebišov, ktorá je zaradená ako predposledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017.

Ako sme už v nadpise naznačili, na Rallysprinte Vranov 2017 bude KL Racing Rally Team reprezentovať hneď trojica súťažných posádok. Prvou bude dvojica Tomáš Kukučka – Peter Vejačka, hneď za nimi sa na trať vydá aj posádka Pavol Cireň a Pavol Hronec, no a v treťom vozidle sa predstaví Roman Popovič. Možno ste si všimli, že sme zámerne nehovorili o tom, ktorá posádka vyštartuje na ako vozidle. Dôvod je jednoduchý, všetky tri totiž budú štartovať na zhodných vozidlách Mitsubishi Lancer EVO IX. Môžeme sa tak tešiť okrem súboja s ostatnými posádkami, aj na akýsi mikro súboj v rámci KL Racing Rally Teamu. Kto sa stane jeho víťazom môžeme síce tipovať víťaza, správnu odpoveď sa však aj tak dozvieme až po súťaži.

KL Racing

Rallysprint Vranov 2017 štartuje v sobotu 12.8.2017. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil trať, ktorá je zložená z dvoch rýchlostných skúšok, pričom tie absolvujú zúčastnení dvakrát tam a dvakrát späť, čiže na trati ich diváci budú mať možnosť sledovať hneď osemkrát. Štart súťaže je plánovaný na 8:00 hodinu a cieľ približne na 17:00 hodinu.

Zdroj: Miro Majláth

Pridaj komentár