Kesko Racing

Kesko Racing v plnej zostave aj do Trebišova

Rally Trebišov. Nová súťaž na slovenskej rally scéne. Až do zverejnenie máp rýchlostných skúšok nemal v podstate nikto predstavu, kde sa vlastne táto súťaž bude konať. Dnes je už všetko jasné a na štart sa pripravuje aj rožňavský Kesko Racing Team.

Kesko Racing

Tri posádky, ale aj tri súťažné vozidlá, ktoré majú spoločného menovateľa. Tým je Kesko Racing Team, ktorý sa postaví na štart DeutschMann Rally Trebišov. Kto, s kým a s akou technikou sa vo farbách Kesko Racing Teamu predstaví v Trebišove si povieme práve teraz.

Juraj Keszi – Ján Šustek a Seat Leon TDi. Túto súťažnú posádku budeme mať možnosť sledovať so štartovým číslom 23. Jurajovi s Jankom v priebežnom poradí Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 aktuálne patrí vedúca priečka v triede 5 a náskok pred najbližšími prenasledovateľmi je deväť bodov.

Kesko Racing

Kamil Švec – Erik Švec a Honda Civic TypeR. Na štart podujatia v Trebišove sa bratská dvojica postaví so štartovým číslo 24. Ich aktuálna pozícia v triede 8 je prvé miesto priebežného poradia. O to sa však zároveň delia s najbližšími súpermi, pričom obe posádky majú aktuálne rovnaký počet bodov.

František Fusko – Štefan Tököli sa predstavia na Seate Leon TDi so štartovým číslom 27. Ich pozícia v priebežnom poradí triedy 5 je deväť bodov za prvou menovanou dvojicou. Počet bodov ich aktuálne radí na druhé miesto v triede s jedenásť bodovým náskokom pred posádkou na treťom mieste.

Kesko Racing

DeutschMann Rally Trebišov odštartuje ako predposledné kolo sedemdielneho seriálu Majstrovstvá Slovenska v rally 2017 v dňoch 1. – 2.9.2017. Po piatkovom slávnostnom predstavení súťažiacich na štartovej rampe v Trebišove odštartuje súťaž „na ostro“ v sobotu od 8:00 hodiny, pričom na všetkých účastníkov čaká zdolanie šestice náročných rýchlostných skúšok. Cieľ súťaže je plánovaný na 16:30 hodinu toho istého dňa.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár