KL Racing Rally Team

KL Racing Rally Team smeruje na novú súťaž

Rally Trebišov bude mať už počas nadchádzajúcej soboty svoju premiéru. Samozrejme pri tom nebude chýbať ani slovenský KL Racing Rally Team a dvojica jeho posádok.

KL Racing Rally Team

Na štart premiérovej súťaže zaradenej do Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 sa postaví vo farbách KL Racing Rally Teamu dvojica Tomáš Kukučka – Peter Vejačka spoločne s vozidlom Ford Fiesta R5. Ich cieľom je poriadne zatiahnuť a získať čo možno najväčší počet bodov. Bodaj by aj nie, veď im aktuálne patrí piate miesto priebežného absolútneho poradia, pričom od tretieho miesta ich delí iba zanedbateľných desať bodov.

„Bude to nová súťaž nielen pre nás, ale asi pre všetky posádky. Rýchlostná skúška, ktorej cieľ je v Slanci, tú by sme aj mohli poznať z Rally Košice. Tá druhá sa už podľa všetkého roky nejazdila, čiže tú asi budú poznať iba starší účastníci. Nevadí, sme pripravení zabojovať, aj keď vieme že to nebude jednoduché,“ povedal Tomáš Kukučka.

Druhá posádka v zložení Pavol Cieň – Pavol Hronec sa predstaví už tradične v spolupráci s vozidlom Renaul Clio Sport. Ich priebežné poradie v triede 5 je štvrté miesto, rovnako na dostrel od „bedne“, čiže rovnako je o čo bojovať.

KL Racing Rally Team

„Ja už iba dúfam, že sme si už všetku smolu v tohtoročnej sezóne vybrali a už bude iba dobre. Cieľ je jasný, dojazd až na cieľovú rampu a zisk bodov do priebežného poradia,“ doplnil Pavol Cireň.

DeutschMann Raly Trebišov štartuje v dňoch 1. – 2.9.2017, pričom organizátor pre súťažiacich pripravil trať o celkovej dĺžke takmer dvestoosemdesiat kilometrov. V tomto počte je započítaných už aj šesť rýchlostných skúšok, ktorých dĺžka je viac ako deväťdesiat kilometrov. Meno víťaza podujatia sa dozvieme v sobotu (2.9.2017) po 16:30 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár