Subaru Rally Team Komárno

Subaru Rally Team Komárno spokojné s KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018

Bratia Lukáš a Július Lapdavskí spoločne so Subaru Rally Team Komárno sa predstavili s vozidlom Subaru Impreza WRX STi v rámci podujatia KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018.

Subaru Rally Team Komárno

Nezvyčajne teplé počasie, ktoré nad Slovenskom zavládlo koncom mesiaca október, sa udržalo aj počas „dušičiek“ a druhého a tretieho novembrového dňa, kedy sa konalo posledné slovenské podujatie automobilového športu v sezóne, KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018. Množstvo obchodných partnerov, kamarátov, známych, ale aj rodinných príslušníkov a fanúšikov rally súťaží sa zhromaždilo už po deviatykrát v priestoroch jediného slovenského pretekárskeho okruhu Slovakia Ring. Rovnako to vyzeralo aj v tíme Subaru Raly Team Komárno, ktorý doslova obstalo množstvo návštevníkov. Dôvodom bola možnosť vyskúšať si, ako to v priamom prenose vyzerá zo sedadla spolujazdca v rally vozidle.

Subaru Rally Team Komárno

„Prišlo nás pozrieť množstvo obchodných partnerov tímu, ale aj kamarátov a známych. Bolo ich naozaj veľké množstvo, čo nás potešilo. Brat Lukáš v úlohe jazdca ich previezol na testovacej rýchlostnej skúške a som rád, že sme túto možnosť mali. Všetkým sa to totiž páčilo, pričom niektorí z návštevníkov až teraz pochopili čo sú to automobilové súťaže rally a čo všetko musíme v priebehu súťaže zvládnuť. Som rád, že sme im všetkým mohli aj touto formou poďakovať,“ povedal Július Lapdavský, ktorý v rámci testovacích jázd pôsobil v úlohe hostiteľa v Subaru Rally Teame Komárno.

Po tomto piatkovom „zabávaní sa“, prišla na rad v sobotu aj samotná súťaž. V rámci nej bratia bojovali v prvých dvoch testoch s časom, v treťom teste zase s divákmi, ktorých snažili čo možno najviac zabaviť nádhernými prejazdmi „dverami dopredu“ či takzvanými „kolečkami“. Práve tých sa pred tunajšou tribúnou snažili urobiť čo najviac a zabaviť nielen fanúšikov rally športu, ale aj samých seba. Ani pohľad do výsledkovej listiny v ich prípade nebol zlý. Obsadili totiž spoločne v triede 3 pekné piate miesto, čo v silnej konkurencii vôbec nebolo zlé.

Subaru Rally Team Komárno

„Priznám sa, že na dosiahnuté časy sme ani veľmi nepozerali. Na Auto Show sme išli s cieľom urobiť radosť divákom a sebe. Som rád, že všetko dopadlo presne podľa našich plánov. Ako už aj brat spomínal, povozili sme partnerov a kamarátov, s niektorými z nich sme prebrali už aj plány na budúcoročnú sezónu a hlavne sme sa všetci perfektne zabavili,“ doplnil jazdec Lukáš Lapdavský.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár