KL Racing Rally Team

3. zimná Levoča aj s KL Racing Rally Teamom, Kukom a Štofim

Slovenská rally sezóna sa už nezadržateľne blíži čoho dôkazom je aj prvé kolo seriálu Minirally Cup 2019. To odštartuje s účasťou KL Racing Rally Teamu podujatím 3. Zimná Levoča s centrom v obci Torysky.

KL Racing Rally Team

Tomáša Kukučku a Štefana Rosinu fanúšikom rally súťaží určite netreba predstavovať. Oboch pozná celé Slovensko a obdobných rally podujatí sa v zimných mesiacoch zúčastňovali už aj minulosti a inak tomu nebude ani teraz.

V prípade Tomáša Kukučku sa tento predstaví v spolupráci s Petrom Vejačkom a vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX.

„Zimná Levoča bude pre mňa novinkou, keďže som sa v minulosti tohto podujatia ešte nezúčastnil. Už sa teším na sneh, ľad a hlavne na pneumatiky s hrotmi. &všetci čo ma poznajú vedia, že čím sú horšie podmienky, tým viac mi to vyhovuje. Dúfam, že sa dobre povozíme, užijeme si to a aj sa nám podarí urobiť dobrý výsledok,“ povedal Tomáš Kukučka.

Štefan Rosina sa rovnako ako Kuko predstaví s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Kto bude sedieť po jeho boku sa však dozvieme až v piatok na administratívnom podujatí.

KL Racing Rally Team

„Všetci moji fanúšikovia vedia, že som svoju oficiálnu pretekársku kariéru už zavesil na klinec, ale keď je možnosť niekde sa zviezť, nikdy nedokážem odolať. A hlavne doslova milujem tieto zimné rally podujatia. V minulom roku sa mi podarilo vybojovať víťazstvo v rámci Dobšinskej zimy, uvidíme ako to pôjde teraz. Už sa neviem dočkať soboty, kedy budem stáť na štarte prvého meraného úseku,“ doplnil Štefan Rodina.

3. Zimná Levoča 2019 odštartuje počas nadchádzajúceho piatka a soboty, čiže v dňoch 1.-2.2.2019. Zatiaľ čo v piatok majú súťažné posádky v pláne administratívne a technické preberanie a obhliadku tratí, v sobotu ich čaká súťaž, ktorú tvorí štvorica rýchlostných skúšok o súhrnnej dĺžke 40 kilometrov. Štart prvého meraného úseku je v obci Torysky o 7:55 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi, Jozef Pisch

Pridaj komentár