RUFA SPORT

Fantastické víťazstvo RUFA SPORT a Grzyba na Rally Rzeszow

Slovenskému RUFA SPORT Teamu spoločne s poľským Crusarom a súťažnou posádkou Grzegorz Grzyb – Robert Hundla sa podarilo získať v rámci podujatia 28. Rajd Rzeszowski 2019 trojicu víťazstiev.

RUFA SPORT

Podujatie, ktoré bolo zaradené do seriálov FIA European Rally Trophy, FIA Central European Zone a Polish Rally Championship jednoznačne v absolútnom poradí vyhrala posádka Grzegorz Grzyb – Robert Hundla jazdiaca na vozidle Škoda Fabia R5. Z celkovo jedenástich rýchlostných skúšok spomínaná súťažná posádka reprezentujúca slovenský RUFA SPORT Team a poľský Crusar vyhrala celkovo päť. To stačilo na to, aby sa tešila z absolútneho víťazstva v rámci 28. Rajd Rzeszow 2019.

„Toto víťazstvo nebolo jednoduché. Proti nám stála veľmi silná konkurencia a tak od začiatku až do konca bolo treba poriadne tlačiť, ale ísť zároveň aj s rozumom. Množstvo súťažných posádok súťaž nedokončilo, nám sa to však podarilo a odmenou pre nás bolo ďalšie absolútne víťazstvo v Rzeszowe. Moja a Robova vďaka za toto víťazstvo patrí jednoznačne slovenskému RUFA SPORT Teamu a poľskému Crusaru. Bez nich by sme tu neboli a nemohli dosiahnuť náš cieľ,“ zhodnotil po súťaži Grzegorz Grzyb.

RUFA SPORT

Manažér slovenského RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman po tomto nádhernom výkone rovnako nešetril slovami uznania: Grzegorz s Robertom podarili fantastický výkon. Opäť dokázali, že sa dokážu aj v najťažších podmienkach vyrovnať s konkurenciou vrátane továrenského tímu Škoda Motorsport Polska a bývalého víťaza Rally Monte Carlo Briana Bouffiera na vozidle Hyundai i20 R5. Súťaž bola neskutočne namáhavá a až na drobné chybičky naša posádka profesorsky čistou jazdou, po fantastickom boji zvíťazila v absolútnom poradí. Moja vďaka patrí nielen posádke za super výkon, ale aj mechanikom za špičkovú prípravu Škody Fabia R5, organizátorom za perfektnú prípravu súťaže, ale aj všetkým našim podporovateľom a fanúšikom.“

RUFA SPORT

Zdroj: Miro Majláth / Foto: autosportfoto.sk/Maciej Nieswiadowicz

Pridaj komentár