Kamiro Racing

Kamiro Racing to s Trněným rozbalia na Auto Show

10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019. Posledné podujatie tohtoročnej sezóny automobilových športov odštartuje už počas tohto týždňového štvrtku a piatku a na štarte nebude chýbať ani Kamiro Racing Team a Karel Trněný.

Kamiro Racing

Napriek faktu, že Karel Trněný spoločne s Václavom Pritzlom brázdili slovenské rally trate s vozidlom Ford Fiesta R5, pričom vybojovali záverečné štvrté miesto absolútneho poradia v rámci Majstrovstiev Slovenska v rally 2019, teraz sa Karel predstaví so Škodou Fabia WRC. Práve toto vozidlo bolo dlhé roky Karlovou doménou a tak si snáď po sezóne s podstatne novšou technikou rýchle zvykne opäť na WRC.

Na Auto Show som viac menej vždy prenajímal všetky moje vozidlá, teraz to vyšlo tak, že si budem môcť zajazdiť aj ja. Nebude to síce s Fordom Fiesta R5, ktorý bude mať za volantom iného jazdca, ale s mojou obľúbenou Škodou Fabia WRC. Určite si toto podujatie chcem poriadne užiť, pritom na sedačke spolujazdca povoziť aj niektorých partnerov Kamiro Racing Teamu. Tomu by som chcel poďakovať za možnosť „sklouznout se“ aj na Auto Show. Verím, že to bude zábava a všetci si to poriadne užijeme,“ povedal Karel Trněný pred Auto Show 2019.

Kamiro Racing

Posledné podujatie automobilového športu na Slovensku sa bude konať v dňoch 21.- 22.11.2019 na Slovakia Ringu. Na všetkých účastníkov čaká trať, ktorá je v rámci rally súťaží vyslovene špecifická, jedinečná a určite nie ľahká. Meno víťaza jubilejnej Auto Show, ale aj to, ako sa darilo Karlovi Trněnému a Kamiro Racing Teamu sa dozvieme v piatok (22.11.2019) po 16:00 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Martin Havran

Pridaj komentár