Subaru Rally Team

Bratia Lapdavskí sa idú do Prahy hlavne zabávať

Druhé miesto v triede 3 v rámci uplynulej slovenskej rally sezóny, ale aj víťazstvo v triede 3 v rámci Auto Show. To sú aktuálne výsledky Subaru Rally Teamu Komárno a jeho súťažnej posádky. Teraz však prichádza na rad zábava.

Subaru Rally Team Komárno

Lukáš a Július Lapdavskí sa rovnako ako v minulom roku aj teraz postavia na štart posledného rally podujatia, ktorým je v tomto roku XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019. Po náročnej sezóne a víťazstve v rámci posledného slovenského rally podujatia, sa teraz Luky s Julkom chcú v Prahe poriadne zabaviť.

Pražský Rallysprint patrí medzi podujatia, na ktorých už nejde o žiadne body, ani o nič vážneho a tak ho chceme aj poňať. Chceme sa predovšetkým predstaviť pražským fanúšikom v čo najlepšom svetle a zabaviť nielen samých seba, ale aj ich. Samozrejme nesmieme zabudnúť ani na partnerov, ktorí nás počas celej sezóny podporovali, ale ani na naše rodiny, či kamarátov. Táto posledná súťaž bude patriť všetkým, ktorých som spomínal,“ povedal Július Lapdavský.

Subaru Rally Team

XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019 odštartuje ako úplne posledné rally podujatie v bývalom Československu. Fanúšikovia rally súťaží budú mať možnosť počas soboty 7.12.2019 sledovať na tratiach nachádzajúcich sa priamo v srdci hlavného mesta Českej republiky šesťdesiatku súťažných posádok. Pre ne pripravil organizátor celkovo sedem rýchlostných skúšok, pričom centrum rally bude na Strahove. Samotná súťaž štartuje v sobotu ráno od 7 hodiny 15 minúty a jej cieľ je plánovaný na 15 hodinu 30 minútu.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár