Kamiro Racing

Kamiro Racing spoločne s Tomášom Ondrejom potvrdili dvojicu titulov

Tomáš „Srnka“ Ondrej spoločne s Kamiro Racing Teamom predviedli na poslednom kopcovom podujatí výborný výkon, ktorého výsledkom bolo v nedeľu tretie miesto absolútneho poradia.

Kamiro Racing

Podujatie OMV MaxxMotion Hill Climb Race SLOVAKIA RING uzavrelo seriál AZ Car Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2020. Práve v ňom počas celej, aj keď trochu netradičnej, sezóny podával výborné výkony Tomáš „Srnka“ Ondrej v spolupráci s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX a Kamiro Racing Teamom. Inak tomu nebolo ani v rámci posledného podujatia, v rámci ktorého kopciari odjazdili dvojicu pretekov. Nie síce na klasickom kopci, ale na pretekárskom okruhu Slovakia Ring.

Kamiro Racing

Dvanásť metrov široká trať je predsa len o dosť širšia ako klasická kopcová, ale toto pre Tomáša nepredstavovalo žiaden problém. Jeho cieľom bolo naplno bodovať po oba dva dni v rámci skupiny 4 a v triede 4a, potvrdiť oba majstrovské tituly, ale v pláne bolo aj zabojovať o tretie miesto v rámci absolútneho poradia kategórie I. v AZ Car Majstrovstvách Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2020, čo sa nakoniec rovnako podarilo.

Kamiro Racing

„Oba majstrovské tituly, či už v skupine, ale aj triede som mal v podstate už doma. Mal som však ešte teoretickú možnosť vybojovať aj tretie miesto v absolútnom poradí kategórie I, čo sa nám podarilo a patrí nám titul druhého vicemajstra Slovenska. Okrem toho nám patrí aj piate miesto absolútneho poradia. Som spokojný, výborne zajazdil. V sobotu som dosiahol na štvrté miesto v absolútnom slovenskom poradí a v nedeľu som bral pohár za tretie miesto. Som rád, že som mohol reprezentovať Kamiro Racing Team, verím, že boli všetci spokojní,“ povedal po pretekoch Tomáš Ondrej.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár