Dobšiná 2015: Najlepšie začal Beneš

V prvom meranom tréningu na Dobšinskom kopci zajazdil najrýchlejší čas Miloš Beneš jazdiaci na Oselle FA30. Jeho čas sa zastavil na hodnote 2:29,897 čo je takmer o tri sekundy lepší čas, ako Miloš zajazdil v prvom tréningu vlani, a jasne naznačuje, že pri neúčasti Faggioliho sa mieni tento rok popasovať o celkové víťazstvo s Faustom Bormolinim (Reynard K02). Talian podobne, ako Dušan Nevěřil (Norma M20FC) a dobšinský debutant David Hauser (Wolf GB008F1), v prvom tréningu krotil svoje kone a ich časy sa pohybovali na úrovni 2:35s.

Dobšiná

Pre nás zaujímavý slovenský majstrák sa pekne rozohráva medzi Igorom Drotárom (Mitsubishi Lancer) a Jozefom Bérešom ml. (Škoda Fabia WRC), keď Prešovšan bol v prvom tréningu o 0,758s. rýchlejší ako Debraďčan. Tretí čas patrí domácemu Dobšinčanovi Vlastovi Majerčákovi (Mitsubishi Lancer).

Dobšiná

Pochopiteľne, že časy v prvom tréningu sú len zoznamovacie. Po druhom meranom tréningu prinesieme aj vyjadrenia pilotov a začneme mať jasnejšie, čo budeme môcť očakávať od zajtrajších pretekov.

Ľuboš Kašický
Tlačové stredisko DK 2015

Foto: ForzaFerrari.sk

Pridaj komentár